Geschiktheid

Brandt traplopen meer calorieën dan de loopband?


Loop bergop om uw calorieverbruik te verhogen.

Photos.com/PhotoObjects.net/Getty Images

Het aantal calorieën dat u op een trapklimmer of loopband verbruikt, is sterk afhankelijk van uw trainingsduur en intensiteit - en uw lichaamsgewicht. Over het algemeen verbrandt het lopen op een loopband meer calorieën dan traplopen, maar lopen op een loopband verbrandt minder calorieën dan traplopen. Elk van deze trainingen zal u helpen calorieën te verbruiken, in vorm te blijven en ongewenst lichaamsvet af te werpen.

Trappen lopen

Hoe meer je weegt, hoe meer calorieën je traplopen verbrandt. Harvard Health Publications meldt dat een persoon van 125 pond 360 calorieën verbruikt met behulp van een traptredemachine gedurende een uur, een persoon van 155 pond verbrandt 446 calorieën en een persoon van 185 pond verbruikt 532 calorieën per uur traplopen. Als gewichtsverlies je doel is, helpt het verbranden van 500 meer calorieën dan je per dag eet je 1 pond per week te verliezen.

Wandelen

Over het algemeen verbrandt lopen op een loopband iets minder calorieën dan traplopen. Volgens Harvard Health Publications verbrandt een persoon van 125 pond 270 calorieën per uur lopen in een tempo van 4 mph, een persoon van 155 pond verbruikt 334 calorieën in een uur en een persoon van 185 pond verbrandt 400 calorieën per uur lopen op een loopband in een tempo van 4 mph. Door sneller te lopen, kunt u meer calorieën verbranden, terwijl langzamer lopen dan 4 km / u uw calorieverbruik vermindert.

Rennen

Het voltooien van een hardlooptraining op een loopband verbrandt vaak meer calorieën dan traplopen. Harvard Health Publications meldt dat een persoon van 125 pond ongeveer 540 tot 600 calorieën verbrandt met een tempo van 5,2 tot 6 mph gedurende een uur, een persoon van 155 pond verbruikt 670 tot 744 calorieën in een uur en een persoon van 185 pond verbrandt ongeveer 800 tot 888 calorieën per uur in hetzelfde tempo van 5,2 tot 6 mph, merkt Harvard Health Publications op.

Overwegingen

Hoewel traplopen en het gebruik van een loopband beide cardiovasculaire trainingen zijn die u helpen calorieën te verbruiken, kunt u het beste een loopband gebruiken met een trapklimmer om spiervermoeidheid en spierpijn te voorkomen - omdat elk trainingsapparaat verschillende spiergroepen werkt. Ongeacht welk type cardiovasculaire oefening u kiest, u kunt uw gewenste calorieverbruik bereiken door het tempo, de intensiteit en de duur van uw training aan te passen. De Richtlijnen voor lichamelijke activiteit van 2008 voor Amerikanen suggereren dat volwassenen elke week deelnemen aan 150 tot 300 minuten matig intensieve training.