Geschiktheid

The Stair Stepper Vs. Elliptisch voor het afstellen van de broodjes en dijen


Gebruik de juiste vorm op de stationaire trainingstoestellen voor gelijke beentoning.

De rijen met cardiovasculaire apparatuur in een healthclub bevatten doorgaans trapstappen en elliptische trainers. Beide stukken stationaire cardiovasculaire apparatuur bieden trainingen met weinig impact om de gewrichten van uw onderlichaam te beschermen. Tegelijkertijd toon je je knotjes en dijen terwijl je klimt of je een weg baant tegen variabele weerstand.

Naar nieuwe hoogten

De trap stepper machine bootst traplopen na. Je voeten verlaten de pedalen niet terwijl je klimt. In plaats daarvan bewegen de pedalen op en neer terwijl uw bilspieren en dijen samentrekken tegen de weerstand. Je knieën en benen reageren met kracht- en toonverbeteringen. De elliptische trainer daarentegen is een mix tussen wandelen, traplopen en langlaufen. Je bilspieren en dijen drukken tegen de gekozen weerstand terwijl je je benen voornamelijk horizontaal beweegt. De elliptische trainer richt zich op verschillende delen van je benen en bilspieren wanneer je de helling hoger instelt. De helling van een traptrekker kan niet worden aangepast. De hoeveelheid toning op de bilspieren en dijen varieert niet tussen machines. De bewegingen zijn anders, maar als je duwt tegen een weerstand die je spieren uitdaagt, zullen je knieën en dijen reageren.

Een beetje steun

De traptrekker en de elliptische trainer hebben leuningen. De leuningen op de traptrekker zijn stationair en worden alleen gebruikt voor balans. Wanneer u te veel gewicht op uw handen legt, neemt u de training van uw benen weg. De leuningen op een elliptische trainer kunnen daarentegen stationair zijn voor ondersteuning van het evenwicht, of verplaatsbaar om u te helpen meer calorieën te verbranden. Calorie-verbranding is belangrijk wanneer je doel is om je billen en dijen te verstevigen. Hoe meer calorieën je verbrandt, hoe meer vet je verliest, wat de gespierde spieren van je onderlichaam laat zien. Verwacht na een training van 30 minuten ongeveer 211 calorieën te verbranden op de traptrekker en 324 calorieën op de elliptische trainer.

Achteruit gaan

Zeer zelden, tenzij je zware meubels verplaatst, klim je trappen achteruit. De traptrekker is geen uitzondering. U gebruikt de machine met uw gezicht naar voren gericht terwijl uw benen op en neer gaan om uw onderlichaam te versterken. Het verschil met de elliptische trainer is dat u de beweging in een voorwaartse en achterwaartse beweging kunt uitvoeren. Wanneer u uw benen naar achteren beweegt, benadrukt u verschillende delen van uw beenspieren - uw bilspieren en hamstrings trekken samen terwijl u de heup uitstrekt en op de pedalen duwt.

Het gemakkelijk maken

Bij het kiezen van een cardiovasculaire workout die ook de toon van uw onderlichaam verbetert, wilt u een machine waarop u kunt stappen en die gemakkelijk de workout kunt doen. De traptrekker is een beetje uitdagend om te leren. Je moet het juiste ritme ontwikkelen om de ene stap naar boven te laten komen terwijl de andere naar beneden gaat. Dit vereist balans, timing en de juiste hoeveelheid weerstand, anders bevindt u zich mogelijk met beide pedalen op de vloer. De elliptische trainer is gemakkelijker te leren. De pedalen begeleiden uw beweging op stabiele banen terwijl uw benen samentrekken om door de weerstand te duwen, zodat u meteen aan uw tonale voordelen begint.

Bekijk de video: Stair Stepper vs. Elliptical (Juli- 2020).