Geschiktheid

Werken trappen net zo goed als longe voor je billen?


Lunges bieden een groter bewegingsbereik voor uw benen dan trappen.

Kane Skennar / Digital Vision / Getty Images

Trappen lopen en lunges uitvoeren zijn twee krachtige trainingen die uitstekend zijn gericht op alle drie de bilspieren die je kont vormen. Beide bewegingen verschillen in hoe ze je billen helpen beeldhouwen en versterken. Ze vullen elkaar op een manier aan, waardoor ze een geweldig duo zijn om aan je fitnessroutine te werken. Afwisselende glute trainingen houden je spieren gissen, wat versteviging en vetverbranding in je kont veroorzaakt.

Voordelen van hardlopen

Trappen lopen is een unieke oefening in die zin dat het tegelijkertijd een cardiovasculaire en weerstandstraining biedt. Met elke stap omhoog beklimt u uw hartslag en daagt u uw quadriceps, hamstrings en bilspieren uit. Dit maakt het een perfecte workout als je je billen wilt trainen. Houd er rekening mee dat bij elke activiteit waarbij u bergop rent of loopt, uw bilspieren in overdrive werken, omdat uw bilspieren gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor het naar achteren trekken van uw been in de loop- en loopbeweging. Uw reis de trap af laat uw bilspieren herstellen.

Voordelen van Lunges

Lunges zijn een van de beste bewegingen om je hamstrings en bilspieren te versterken en te versterken. Volgens "Fitness Magazine", "dagen ze de grote spiergroepen uit - met andere woorden, ze verbranden veel calorieën en verhogen je hartslag - terwijl ze je onderlichaam versterken." Zorg ervoor dat u een zo groot mogelijke stap neemt bij het uitvoeren van lunges. Dit zou een grotere uitdaging moeten zijn; dit helpt je spieren te verlengen en te versterken en je billen te verstevigen. Je kunt je resultaten optimaliseren door minstens drie sets van 16 herhalingen te doen - gelijke hoeveelheden op elke etappe.

Trap vergeleken met Lunges

Terwijl lunges zich richten en je bilspieren prominenter isoleren, is het moeilijk om de overvloed aan konttonen te negeren die gepaard gaan met een lopende trap. Simpel gezegd, lunges helpen je met het weerstandselement van trainen en trappen lopen zal tegelijkertijd je metabolisme verhogen, je hartslag verhogen en je bilspieren trainen. Lunges zorgen voor een groter bereik van beenbewegingen, wat belangrijk is als je je billen wilt trainen. Overigens hebben lunges een been tot aan de lopende trap voor het gemak. Lunges kunnen overal worden gedaan waar u maar kunt lopen; terwijl trappen lopen natuurlijk een trap vereist.

Neem beide bewegingen op

De beste oplossing voor het oplossen van het dilemma van welke stap u in uw routine kunt opnemen, is: doe beide. Omdat zowel lopende trappen als lunges hun eigen verschillende voordelen voor je billen hebben, kun je je training optimaliseren door deze bewegingen dagelijks af te wisselen. Voer bijvoorbeeld drie dagen van de week een trap en voer drie dagen van de week lunges uit. Gun uzelf tussendoor een rustdag om uw bilspieren te laten herstellen en verjongen. Je training afwisselen zodat je bilspieren worden uitgedaagd, is de beste manier om resultaten te zien bij het afstellen van je billen.

Bekijk de video: Drake - Nice For What (Juli- 2020).