+
Geschiktheid

Hoe P90x dagelijkse trainingen te starten


U kunt halters gebruiken voor P90X.

Digital Vision / Digital Vision / Getty Images

Het P90X home fitness programma is geen wandeling in het park. Beachbody, de maker van het programma, brengt het op de markt als een extreme training. Zoals met elk trainingsprogramma met hoge intensiteit, wil je niet in P90X springen zonder jezelf voldoende voor te bereiden. Start P90X veilig om uw kansen te vergroten om het programma zonder letsel te voltooien.

1.

Raadpleeg uw arts voordat u het P90X-programma probeert. Uw arts kan u vertellen of u gezond genoeg bent om intensieve dagelijkse trainingen te starten.

2.

Voer de P90X Fit-test uit. De Fit Test is een reeks oefeningen die u moet kunnen uitvoeren voordat u met het programma begint. De Fit Test is beschikbaar op de Beachbody-website en is bij het programma inbegrepen. Als u de Fit Test niet kunt voltooien, raadt Beachbody aan om met het eenvoudigere Power 90-programma te beginnen.

3.

Bereid uw trainingsgebied voor. U hebt een open ruimte van 6 voet bij 6 voet nodig waar u kunt trainen. Je moet deze ruimte uitrusten met de juiste apparatuur, waaronder een set halters of weerstandsbanden, een pullupstang en een yogamat.

4.

Selecteer het P90X-schema dat bij u past. Als je op zoek bent om af te vallen, raadt Beachbody aan de dubbele of magere versies van het schema te volgen die meer cardio bevatten. Als je spieren wilt opbouwen en een beetje vet wilt laten vallen, raadt Beachbody het klassieke schema aan.

5.

Plan voldoende tijd in om uw P90X-workouts te doen. U moet eenmaal per dag trainen - twee keer op sommige dagen als u het dubbele schema volgt - gedurende ongeveer 45 minuten tot een uur, zes dagen per week gedurende 13 weken. Eén dag per week is uw rustdag, maar u kunt op deze dag de optionele "X Stretch" -routine doen.

Dingen nodig

  • Halters of weerstandsbanden
  • Pullup bar
  • Yoga mat

Waarschuwing

  • Zorg ervoor dat u uw arts op de hoogte brengt van bekende medische aandoeningen die uw vermogen om het programma uit te voeren kunnen beperken.

Bronnen (1)

Fotocredits

  • Digital Vision / Digital Vision / Getty Images


Bekijk de video: FULL-BODY THUIS TRAINING (Januari- 2021).