Geschiktheid

Hoe je moet strekken om je been echt hoog te krijgen

Hoe je moet strekken om je been echt hoog te krijgenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Stretching kan je helpen hoger te trappen zonder ongemak.

Ablestock.com/AbleStock.com/Getty Images

Of je nu een danser, cheerleader, krijgskunstenaar bent of gewoon geïnteresseerd bent in het verbeteren van je flexibiliteit, het uitrekken van de hamstrings, quadriceps en heupflexoren kunnen je helpen je been hoger te krijgen. Staande splitten en lunges richten zich op de spieren van je bovenbenen en heupen en voorwaartse buigingen laten je onderrug los. Door deze bewegingen uit te voeren, kun je ook oefenen om je bovenlichaam recht te houden, wat je helpt beschermen tegen blessures en je hoge trappen nog hoger doet lijken.

1.

Warm je spieren op door vijf minuten stevig te wandelen, vertraag dan en neem hoge trappen op in je wandeling. Stap met één been naar voren en trap het andere zo hoog als je kunt. Laat de voet die je schopte zakken en breng het andere been naar voren om het te ontmoeten. Stap naar voren met het been dat je hebt geschopt en schop het andere been. Ga door met deze stap, schop, stap samen, stap, schop patroon gedurende twee tot drie minuten, houd uw lichaam en staande been recht bij elke trap.

2.

Ga staan ​​met uw voeten tegen elkaar aan of dicht bij elkaar. Buig in de taille en reik naar de vloer. Laat indien mogelijk uw handpalmen op de grond naast uw voeten rusten en houd uw vingertoppen in lijn met uw tenen. Laat uw onderrug los en strek uw benen, zodat uw voorhoofd zo dicht mogelijk bij uw schenen komt. Houd vijf keer diep adem. Kom in en uit de pose met een lange rug, abs schrap, om je onderrug te beschermen.

3.

Til een voet van de vloer terwijl je nog in een voorwaartse buiging bent. Zet je heupen recht en til je been zo hoog mogelijk in de lucht. Houd deze staande split nog vijf ademhalingen vast, laat je been zakken en ga weer rechtstaan. Herhaal dit aan de andere kant.

4.

Stap vanuit een staande voet naar voren in een longe en laat de andere knie op de grond vallen, zodat deze in lijn blijft met uw heup. Houd de voorste knie recht boven je enkel, in lijn met je tweede teen. Plaats uw handen op uw voorste knie en strek uw armen. Duw op je knie terwijl je dieper in de stretch leunt, je kont knijpt en de stretch voelt in de heupflexor van je knielende been. Dit is de spier die de voorkant van je dijbeen verbindt met je romp. Houd 10 seconden vast en herhaal op het andere been.


Bekijk de video: Beter SUCCESVOL OUDER- Bank-oefening 2 Benen trainen zonder handen (Augustus 2022).