Geschiktheid

Je nek strekken door boven het bed te hangen

Je nek strekken door boven het bed te hangen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zorg ervoor dat het bed stabiel is voordat u gaat liggen om uw nek te strekken.

Als je 's ochtends niet meteen uit bed springt, kan zacht strekken je helpen om van slaperigheid naar een meer energieke toestand te gaan. Evenzo kan 's avonds stretchen in bed een comfortabele manier zijn om het lichaam te ontspannen en voor te bereiden op slaap. Hoewel sommige rekoefeningen op het bed kunnen worden uitgevoerd, kun je jezelf boven het bed hangen om dieper uitrekken te vergemakkelijken. Ophangen boven het bed kan helpen door je nek te strekken, maar pas op dat je geen nek- of rugletsel veroorzaakt door te veel uit te strekken.

De voordelen benutten

Rekken biedt tal van voordelen, dus het is de moeite waard om een ​​paar minuten te strekken voordat u naar bed gaat. FitDay.com stelt dat stretchen de bloedsomloop verhoogt, de flexibiliteit verhoogt, uw bewegingsbereik vergroot, stress vermindert en lage rugpijn verlicht. Rekken kan ook helpen de houding te verbeteren en het energieniveau te verhogen. Ophangen boven het bed kan verschillende manieren bieden om het boven- en onderlichaam te strekken, inclusief de benen en armen - of u kunt zich vooral op de nek concentreren.

Geen pijn in de nek

Je nek strekken door boven het bed te hangen is vrij eenvoudig. Fit Sugar beveelt aan op je rug te liggen met je benen horizontaal over het bed uitgestrekt. Manoeuvreer uw lichaam zodat de bovenrug en schouder langs de bovenkant van het bed rusten. Je hoofd, nek en armen kunnen voorzichtig loslaten om langs de zijkant van het bed naar beneden te strekken. Reik met de armen en handen om door de wervelkolom te strekken en laat de nek vervolgens enigszins door de schouders strekken zodat het hoofd zwaar wordt. Dit kan een licht gevoel van druk door de keel veroorzaken. Om uw stretch veilig te verlaten, steekt u uw kin in de borst en gebruikt u vervolgens uw armen om het lichaam volledig terug op het bed te plaatsen. De North Tampa Spine and Joint Center beveelt aan om dit type verlenging minimaal 20 seconden vast te houden.

The Neck's Next Steps

Beweeg bij het strekken van uw nek altijd langzaam om verwonding van de nek te voorkomen. Boulder Therapeutics, Inc. beveelt aan diep te ademen tijdens het stretchen. Als u pijn voelt, stop dan met stretchen om letsel te voorkomen. Liggend op het bed, plaats uw lichaam veilig zodat u niet naar beneden glijdt, waardoor druk en het risico op letsel door de nek, wervelkolom en schouders ontstaat. Het bed moet in een stabiele positie staan; bedden met wielen zijn mogelijk niet geschikt voor deze rekoefening.

Geef de schuld aan het bed

Bekijk uw gewoonten voor het slapengaan om toekomstige nekspanningen te voorkomen. Slapen met meer dan één kussen kan spanning in de nek veroorzaken. Te veel lezen in bed kan ook de nekspieren belasten als je te veel naar beneden kijkt. Slapen met airconditioning of open ramen kan de nekspieren koelen, wat resulteert in een pijnlijke nek in de ochtend. Hoewel het strekken van je nek door over het bed te hangen op korte termijn verlichting kan veroorzaken, kunnen betere gewoonten voor het slapengaan helpen het algehele probleem te verlichten.

Bronnen (2)


Bekijk de video: Curious Beginnings. Critical Role. Campaign 2, Episode 1 (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Thornley

  Ik ben eindig, het spijt me, maar het komt niet helemaal in de buurt van mij.

 2. Twyford

  niet erg indrukwekkend

 3. Davi

  Respect !!! Je plaatst kwaliteitsproducten!

 4. Brocleah

  Over de verdiensten gesproken

 5. Mucage

  dat heb je goed gezegd :)

 6. Taugore

  Prachtige, zeer grappige gedachte

 7. Mazujind

  Ik laat zelden reacties achter, maar echt een interessante blog, veel succes!Schrijf een bericht