Geschiktheid

Hoe de Tennis Ball Bicep te krijgen

Hoe de Tennis Ball Bicep te krijgenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Preacherkrullen kunnen u helpen bij het opbouwen van uitpuilende biceps.

Merk X afbeeldingen / merk X afbeeldingen / Getty afbeeldingen

Vooraan geplaatst en in duidelijk zicht op de bovenarm, zijn de biceps vaak een favoriete spiergroep voor bodybuilders van alle niveaus om te trainen. Naast dat hij er goed uitziet, is de biceps een functionele spier die dient om je onderarm naar je schouder te tillen. Om de biceps te ontwikkelen en een aanzienlijke hoeveelheid spiergroei te stimuleren, om het tennisbaleffect te krijgen, moeten beide spieren in de groep - de korte en lange kop van de biceps - met verschillende soorten krullen worden bewerkt.

Voer oefeningen uit die twee tot drie keer per week op uw biceps zijn gericht. Gebruik een weerstandsniveau waarmee u ten minste acht herhalingen kunt doen, maar niet meer dan 12, met de juiste techniek en vorm. Houd uw biceps tijdens de oefeningen bezig om te voorkomen dat u momentum gebruikt om het gewicht te krullen.

Stimuleer de bloedstroom door uw lichaam met een cardiovasculaire warming-up van 5 tot 10 minuten voordat u krachttraining uitvoert. Kies elk type cardio dat je leuk vindt, zoals touwtjespringen, joggen of elektrisch wandelen op de loopband.

Richt je biceps met predikerkrullen. Ga op een krulbank zitten met de halter op zijn plaats op het rek. Plaats de achterkant van uw armen op het kussen zodat uw oksel op de top van het kussen rust. Reik naar beneden en pak de stang vast met een onderhandse greep; plaats uw handen op schouderbreedte uit elkaar. Krul de stang net voor je gezicht; houd je bovenarmen en schouders stil. Pauzeer en knijp je biceps aan de bovenkant voor één telling en breng vervolgens het gewicht langzaam terug naar de startpositie. Voltooi drie sets van acht tot 12 herhalingen.

Gebruik concentratiekrullen om uw biceps te vermoeien. Ga rechtop zitten aan het einde van een platte bank en pak met uw rechterhand een halter vast. Houd uw voeten iets breder dan schouderbreedte en leun uw romp iets naar voren; laat uw rechterelleboog lichtjes rusten aan de binnenkant van uw rechterknie. Houd uw elleboog op zijn plaats terwijl u het gewicht naar uw borst krult met een langzame, gecontroleerde beweging. Houd de wee één tel vast en laat de halter vervolgens terug naar de beginpositie. Voer acht tot 12 herhalingen uit en wissel dan van arm. Voltooi drie sets

Strek aan het einde van uw biceps-training om te helpen bij het herstelproces. Ga met uw zijde tegen een muur staan ​​en strek uw arm recht achter u uit en plaats deze op de muur; probeer je lichaam weg te draaien van de muur en leun in je schouder. Houd de stretch 20 tot 30 seconden vast en wissel dan van arm.

Items die u nodig heeft

 • barbell

 • Preacher curl bank

 • halters

 • Trainingsbank

  • Waarschuwing

   • Raadpleeg een zorgverlener voordat u aan een nieuw fitnessprogramma begint. Laat het uw arts weten als u recent letsel heeft opgelopen of als u chronische medische aandoeningen heeft.


   Bekijk de video: How to Grow Your Biceps Peak 4 Science-Based Tips (Augustus 2022).