Geschiktheid

Helpt het aanhalen van je buikspieren je buikvet te verliezen?

Helpt het aanhalen van je buikspieren je buikvet te verliezen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Cardio- en krachttrainingsoefeningen maken je middel klein.

Photodisc / Photodisc / Getty Images

Strakke, strakke buikspieren zijn iets dat veel mensen wensen dat ze hadden. Isometrische buikspieroefeningen - of het aanspannen van de buikspieren - kunnen je helpen om ze te versterken, maar het helpt je niet om buikvet kwijt te raken. Spot-reductie-oefeningen zijn niet effectief; een combinatie van aerobe en spierverstevigende oefeningen, samen met een caloriearm dieet, helpen je de gewenste buffabs te krijgen.

Verplaats het en verlies het

Hart-pompende cardiovasculaire oefening is nodig om u te helpen vet te verliezen. Hoewel je niet exclusief vet rond je buik kunt verliezen, kun je het wel overal verliezen, wat leidt tot een slanker buik. Voer wekelijks 150 tot 300 minuten cardio-oefeningen uit. Door elke dag 250 tot 500 calorieën per uur te verbranden met aerobe oefeningen, verlies je een half pond tot een pond per week. Ga aan de slag met cardio-oefeningen die ook uw buikspieren aanspannen voor een efficiëntere training. Zwaai met je armen terwijl je stevig loopt om 250 calorieën per uur te verbranden. Zwemmen, joggen en roeien helpen je om ongeveer 500 calorieën per uur te verbranden terwijl je ook de spieren van je buik traint.

Isoleer je buikspieren

Je buikspieren aanspannen zonder gewrichten te bewegen of de lengte van de spier te veranderen, is een soort isometrische oefening. Isometrie is met name nuttig voor mensen die herstellen van een blessure of die te maken hebben met een chronische aandoening. Hoewel ze kunnen helpen om kracht te behouden, zijn ze niet zo effectief voor het opbouwen van spieren als reguliere krachttraining. Toch kun je een isometrische ab-oefening aan je routine toevoegen. Ga op je rug liggen of ga rechtop in een stoel zitten. Plaats uw handen licht op uw buik en hoest om de spieren te voelen samentrekken. Herhaal die contractie 30 tot 60 seconden zonder hoesten. Je kunt deze oefening doen aan je bureau of in de supermarkt - niemand zal zelfs weten dat je aan het sporten bent.

Firma met een twist

Als je gewicht verliest door cardio-oefeningen, kun je je buikspieren aanspannen met krachttraining. Twee tot drie wekelijkse krachttrainingssessies die 15 tot 20 minuten duren, zijn voldoende om spieren op te bouwen. Deze twee ab oefeningen met een draai - de fiets crunch en romp rotaties - zullen je buikspieren aanspannen en je taille cinch terwijl ze je schuine spieren langs de zijkanten van je buik werken.

Ga met je rug op de grond liggen om de fiets te kraken. Plaats uw vingertoppen achter uw oren met uw ellebogen naar de zijkanten gericht. Til je hoofd, nek en schouders van de vloer terwijl je ook je knieën boven je bekken brengt om in de startpositie te komen. Draai je torso naar links om je rechterelleboog naar je linkerknie te wijzen. Breng tegelijkertijd uw linkerknie naar uw rechterelleboog terwijl het rechterbeen recht naar voren wordt uitgestrekt. Keer terug naar de startpositie. Herhaal dit aan de andere kant door je linkerelleboog naar je rechterknie te brengen terwijl je je linkerbeen recht vooruit strekt. Gebruik je buikspieren om je torso op te tillen en te draaien, in plaats van jezelf met je vingers op te tillen. Je beenbewegingen simuleren het trappen van een fiets.

Voer romprotaties uit door op de vloer te zitten met je knieën gebogen en je voeten plat op de vloer. Houd je bovenlichaam recht en kijk vooruit terwijl je ongeveer 45 graden achterover leunt. Trek je buikspieren aan terwijl je rechtop gaat zitten en je armen voorbij de buitenkant van je linkerknie reikt. Je voeten moeten op de grond blijven en je knieën gebogen tijdens de oefening. Keer terug naar de startpositie met controle en herhaal dit door naar rechts te draaien. Voer 12 herhalingen aan elke kant uit.

De voedselfactor

De soorten en hoeveelheid voedsel die in uw lichaam terechtkomen, spelen ook een rol in uw vermogen om gewicht te verliezen. Snijd dagelijks 250 tot 500 calorieën uit uw dieet om wekelijks een extra half tot een pond te verliezen. Eet voedsel dat je lichaam van energie zal voorzien en het belangrijke voedingsstoffen zal geven. Eet magere eiwitbronnen, volle granen, verse producten en magere zuivelproducten. Drink dagelijks acht glazen water om uitdroging te voorkomen, die zichzelf vaak als honger maskeert.Opmerkingen:

 1. Norice

  Je werd bezocht met een opmerkelijk idee

 2. Melechan

  Mirka do not boil !!!

 3. Daishicage

  Daarin is er iets. Bedankt voor de hulp in deze vraag, kan ik u dat ook helpen?

 4. Rawson

  In jouw plaats zou ik de hulp vragen aan gebruikers van dit forum.

 5. Wolfrick

  Wat een geluk!Schrijf een bericht