Geschiktheid

De beste tijd om af te vallen

De beste tijd om af te vallen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De tijd die je loopt is minder belangrijk voor het verbranden van calorieën dan de duur en snelheid.

Photodisc / Photodisc / Getty Images

Of je nu 's ochtends jogt of je het gelukkigst voelt als je' s middags hardloopt, het trainen op elk moment van de dag helpt je bij het trimmen. Meer dan wat dan ook, streef naar consistentie met uw hardlooproutine om de resultaten te maximaliseren. Hardlopen helpt u misschien niet om af te vallen, tenzij u ook uw dieet verandert, dus maak verstandige voedselkeuzes naast regelmatig sporten.

Hardlopen voor gewichtsverlies

Hulp bij gewichtsverlies door calorieën te verbranden, en de sleutel tot het verliezen van gewicht is om meer calorieën te verbruiken dan je verbruikt. Calorieën zijn gewoon een eenheid voor het meten van energie, en hoe sneller en langer je hardloopt, hoe meer energie je verbruikt - ongeacht wanneer je traint. Bijvoorbeeld, in een half uur verbrandt een persoon van 150 pond ongeveer 300 calorieën met 5 mph, 410 calorieën met 6,7 mph en 540 calorieën met een snelle 8,6 mph. Binnen een uur verdubbelt ze die cijfers. Voor de context leidt een calorietekort van 3500 tot ongeveer 1 pond gewichtsverlies.

Beste tijd van de dag

Hoewel er geen "slecht" traininguur bestaat, meldt de American Council on Exercise dat de late namiddag het beste is voor de meeste mensen omdat de waargenomen inspanning laag is, de spieren warm zijn en de kracht en reactietijden op ideale niveaus zijn. De temperatuurfactor kan volgens ACE de belangrijkste zijn, omdat de meeste mensen productiever sporten wanneer hun lichaam warmer is in plaats van koeler. Je bent meestal het koudst enkele uren voordat je wakker wordt, dus als je 's ochtends hardloopt, is het mogelijk dat je niet zo vol zit met een training.

Individualiteit

Algemeenheden opzij, de beste tijd om te rennen voor gewichtsverlies is wanneer je je het meest energiek voelt, omdat je waarschijnlijk een krachtiger training krijgt en meer calorieën verbrandt. Bovendien zal je lichaam zich volgens ACE waarschijnlijk aanpassen aan de tijd die je consequent kiest; dus als u altijd om 8 uur traint, wordt u uiteindelijk productiever dan op enig ander tijdstip van de dag. Je kunt zelfs helpen koude ochtendspieren goed te maken door op te warmen met lichte tot matige activiteiten zoals stevig wandelen en dan dynamische rekoefeningen te doen.

Schema uitvoeren

De hoeveelheid tijd die u per week besteedt, is belangrijker dan de tijd van de dag. Voor gewichtsbeheersing en voordelen voor de cardiovasculaire gezondheid moet u minstens 150 minuten per week hardlopen of andere krachtige aerobe oefeningen doen. Dat komt neer op vijf runs van 30 minuten, maar je kunt het opdelen in langere of kortere sessies om aan je schema te voldoen, zolang elke run ten minste 10 minuten duurt. Als je nieuw bent met hardlopen, kun je het beste beginnen met lopen en langzaam loopintervallen toevoegen aan je routine.


Bekijk de video: 14 tips om af te vallen (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Caedmon

  Prachtig, dit is een grappig ding

 2. Eddy

  Your phrase simply excellent

 3. Brock

  Prima!!! In plaats van een boek voor de nacht.

 4. Edur

  Excuseer me dat ik ingrijpen, er is een voorstel om een ​​andere manier te gaan.

 5. Kellett

  Ik heb nagedacht en het bericht verwijderd

 6. Zavier

  Ik overweeg, wat is het een zeer interessant thema. Geef met u zullen we communiceren in PM.

 7. Faujora

  Ik lees niet verderSchrijf een bericht