Geschiktheid

Toning benen met stationaire fietsen

Toning benen met stationaire fietsen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als u op een hometrainer rijdt, kunnen uw benen sterker worden.

Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

Een hometrainer kan je benen op twee manieren helpen af ​​te stemmen. Als u voldoende weerstand gebruikt, kunt u de belangrijkste spieren in uw benen versterken, zoals de quadriceps en hamstringgroepen in uw dijen en de gastrocnemius in uw kuiten. Bovendien biedt een hometrainer een goede cardiotraining die veel calorieën kan verbranden. Als u een gezond dieet eet en meer calorieën verbrandt die u dagelijks inneemt, kan het cardio-werk helpen om vet in uw lichaam te verminderen, hoewel het uw benen niet alleen zal verminderen.

Opwarmen

Het is belangrijk om vóór een krachttraining een aerobe opwarming te doen. Maar je moet ook opwarmen voor een aerobe training. Trap simpelweg vijf tot 10 minuten met een matige intensiteit op de hometrainer - net genoeg om een ​​mild zweet te breken. Om variatie aan uw sessie toe te voegen, kunt u opwarmen door op een loopband te lopen of in plaats daarvan op een rebounder te stuiteren.

Training Basics

Let tijdens het rijden op de juiste vorm. Stel de zitting zo af dat elke knie licht gebogen is wanneer de andere voet de onderkant van de pedaalslag bereikt. Houd het stuur licht vast om te voorkomen dat uw nek en schouders worden belast. Gebruik een uitdagend weerstandsniveau om je spieren te trainen, maar trek rust als je problemen hebt met het voltooien van een volledige slag of als je geen 20-minuten workout kunt voltooien. Voeg weerstand toe als u sneller dan 120 tpm beweegt.

Spieren werkten

Wanneer u op de pedalen van de hometrainer duwt, werkt u hoofdzakelijk uw quads. De actie is vergelijkbaar met het uitvoeren van een beenverlengingsoefening. Nadat je been de maximale extensie heeft bereikt en naar boven begint te reizen, begin je met de achterkant van je benen, de hamstrings en kuitspieren. Deze actie is vergelijkbaar met beenkrullen.

Posities wijzigen

Gecertificeerde kracht- en conditioneringsspecialist Robert Morea beveelt aan om op te staan ​​uit de stoel en op de fiets te trappen terwijl je gedurende elke minuut een minuut op zes staat. Het veranderen van uw positie kan elke druk van uw onderrug verlichten en raakt uw spieren ook vanuit een andere hoek.

Intervaltraining

Intervaltraining - afwisselend werk van hogere en lagere intensiteit tijdens uw sessie - dwingt u om hard te werken en verbrandt meer calorieën dan een gestage tempo workout. Fiets bijvoorbeeld 90 seconden dicht bij uw volledige inspanning en ga dan terug naar ongeveer 40 procent inspanning voor de volgende 90 seconden. Voer nog 60 seconden een ander intensief interval uit, gevolgd door een herstelinterval van 30 seconden. Ga door met afwisselend intervallen van 60 en 30 seconden voor een totale trainingstijd van 20 minuten. Eindig met de set door vier minuten te trappen met een intensiteit van 70 procent en probeer dan een andere set.


Bekijk de video: Pilates For ABS and BUTT obliques and hips toning workout (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Apis

  de uitstekende gedachte

 2. Shayten

  Accepteer het slechte rendement.

 3. Shonn

  Deze uitstekende gedachte valt trouwens weg

 4. Terisar

  Neemt een slechte wending.

 5. Luduvico

  Nee, ikzelf niet.. las ik ergensSchrijf een bericht