Geschiktheid

Hoe train je voor een 20K Bike Race

Hoe train je voor een 20K Bike Race


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Train op heuvels en vlak terrein om je op de race voor te bereiden.

Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

Of je nu meedoet aan een 20k-fietsrace voor motivatie om in vorm te komen of om te concurreren om te winnen, je moet ervoor trainen. Fietsen voor 20 kilometer is gelijk aan ongeveer 12 mijl. Omdat de gemiddelde snelheid op een fiets 15,5 km / u is, duurt het minder dan een uur om 12 mijl te fietsen. Door langzaam en geleidelijk te trainen, kunt u uw uithoudingsvermogen vergroten en concurreren in een 20k-fietsrace. Fiets minstens twee of drie dagen per week om echte vooruitgang te zien.

Werk je een weg omhoog

1.

Warm voor elke trainingssessie gedurende vijf tot 10 minuten op door langzaam of matig te rijden. Koel na elke trainingssessie vijf tot 10 minuten af ​​door langzaam te rijden.

2.

Rij vijf minuten in een gematigd tempo en vijf minuten in een snel tempo voor je eerste trainingssessie.

3.

Train gedurende 10 minuten in een gematigd tempo en vijf minuten in een snel tempo voor je volgende twee trainingssessies. Verminder uw tijd in een gematigd tempo met vijf minuten en verhoog uw tijd in een snel tempo met vijf minuten tijdens twee trainingssessies.

4.

Fiets gedurende 10 minuten in een gematigd tempo en 10 minuten in een snel tempo tijdens twee trainingssessies. Voeg vijf minuten toe aan het gematigde tempo en blijf twee minuten lang 10 minuten rijden.

5.

Rijd 10 minuten in een gematigd tempo en 15 minuten in een snel tempo voor twee trainingssessies. Rijd 20 minuten in een snel tempo voor twee trainingssessies.

6.

Train gedurende 15 minuten in een gematigd tempo en 15 minuten in een snel tempo voor twee trainingssessies. Voeg vijf minuten toe aan het snelle tempo, elimineer de gematigde tempo tijd en voer vier sessies van één minuut zo snel als je kunt tijdens twee trainingssessies uit.

7.

Train gedurende 30 minuten in een snel tempo voor één trainingssessie. Rij voor de volgende trainingssessie 30 minuten in een gezichtstempo en vijf sessies van één minuut zo snel als je kunt.

8.

Rijd 60 minuten voor één sessie met verschillende inspanningsniveaus. De volgende sessie, rij 65 minuten met verschillende inspanningsniveaus.

Oefening baart kunst

1.

Neem zo veel mogelijk groepsritten. Dit zal je laten wennen aan het samen rijden met andere fietsers voor de racedag.

2.

Bepaal de koers die je op de racedag zult rijden en oefen op dezelfde koers, of een vergelijkbare. Visualiseer de gevaren en waar u scherpe bochten moet maken of heuvels moet beklimmen.

3.

Blijf gehydrateerd tijdens de training en op de racedag. Houd water bij u op uw fiets. Stop zo nodig voor waterpauzes tijdens de race, maar vermijd de lange rijen indien mogelijk.

4.

Rust als uw spieren moe zijn na een training en rek na elke training uit om letsel te voorkomen.

Waarschuwing

 • Neem contact op met uw arts voordat u begint met trainen voor een fietsrace van 20 km.


Bekijk de video: Time Trial Bike Vs Road Bike: What's The Best Triathlon Bike For Climbing? (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Bragar

  Ik ben u zeer dankbaar voor de informatie. Het was erg nuttig voor mij.

 2. Kagasar

  Welke noodzakelijke woorden ... Geweldig, een uitstekende zin

 3. Carr

  Waardevolle informatie

 4. Westbrook

  Het is jammer dat ik nu niet kan praten - ik ben gedwongen om weg te gaan. Ik zal worden vrijgelaten - ik zal zeker mijn mening geven.

 5. Muzshura

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen het bespreken.

 6. Parnel

  Naar mijn mening heeft hij het mis. Ik ben er zeker van. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PM, spreek.Schrijf een bericht