+
Geschiktheid

Trampoline-oefeningen voor zwaarlijvigen


Het verbranden van calorieën op een trampoline kan je helpen je goed te voelen over je gewicht.

Pixland / Pixland / Getty-afbeeldingen

Een trampoline of mini-trampoline, ook bekend als een rebounder, is een uitstekend hulpmiddel voor gewichtsverlies als u te zwaar of zwaarlijvig bent. Het is een activiteit met weinig impact die calorieën verbrandt, en het is best leuk om tegelijkertijd te gebruiken. Springen op een trampoline verlicht stress, is relatief eenvoudig te doen, is goedkoop na de initiële investering en kan bijna overal worden gedaan met behulp van een mini-trampoline. Het is belangrijk dat u met een arts spreekt voordat u met een trainingsroutine begint, maar daarna kunt u direct een trampoline gaan gebruiken nadat u hebt gecontroleerd of deze is goedgekeurd voor uw gewicht. Gewichtsbeperkingen of -beperkingen zijn te vinden in de gebruikershandleiding of door het bedrijf te bellen dat de trampoline maakt die u gebruikt. Begin met trainen op de trampoline om de andere dag gedurende 10 tot 30 minuten, afhankelijk van uw gezondheids- en fitnessniveau.

Word warm op de trampoline

Stap op de trampoline en begin langzaam op en neer te stuiteren zonder je voeten van het oppervlak te verwijderen. Doe dit ongeveer 60 seconden en begin dan langzaam met je vuisten en armen in de lucht te slaan. Dit zal je armen ook bewegen en opwarmen. Doe dit nog 30 seconden of langer als u een langere opwarmsessie wenst. Het doel is om langzaam je spieren in beweging te krijgen, zodat je jezelf meer kunt inspannen zonder jezelf te verwonden. Opwarmen voor elke trainingssessie op de trampoline.

Springen, springen, springen

Deze oefening omvat het eenvoudig op en neer springen op de trampoline. Je werkt om verticale hoogte te krijgen, die calorieën verbrandt voor gewichtsverlies en helpt je spieren te trainen. Tijdens deze oefening kunt u proberen omhoog te springen zodat uw voeten tegelijkertijd het oppervlak van de trampoline verlaten. Zorg ervoor dat je gecentreerd bent op de trampoline voordat je begint, en spring omhoog met een verende beweging van je benen, die gebogen zijn om te starten en dan rechtzetten terwijl je springt. Steek uw handen boven uw hoofd wanneer u springt om de oefening intenser te maken. Volgens de Centers for Disease Control hebben volwassenen 150 tot 300 minuten matige intensiteitsoefeningen per week nodig, maar dit kan worden onderverdeeld in segmenten van 10 minuten tot een uur per sessie. Begin met kortere trainingen en werk geleidelijk aan elke keer een sessie van 30 minuten tot een uur uit.

Trampoline dansen is leuk

Voeg dansbewegingen toe aan je verticale sprong, eerst langzaam, om een ​​intense oefening te creëren die ook erg leuk is. Je kunt naar je favoriete muziek luisteren en ervan dansen terwijl je traint op de trampoline. Probeer een torso-draai, beentrappen of armbewegingen aan je sprongen toe te voegen. Deze eenvoudige dansbewegingen helpen je meer calorieën te verbranden om sneller gewicht te verliezen. Doe het in het begin rustig aan, zodat u zich niet verwondt terwijl u gewend raakt aan de trampoline. Doe dit twee tot vijf minuten en begin dan weer normaal te springen.

Jog en spring

Begin met joggen op de trampoline, in een tempo dat je prettig aanvoelt. Je ademhaling zou zwaarder moeten worden tijdens de sessie, maar je moet nooit naar lucht happen of fysiek pijn hebben. Probeer tijdens het joggen je knieën zo hoog mogelijk op te tillen. Blijf tijdens deze oefening in het midden van de trampoline. Doe dit twee tot vijf minuten en begin dan weer normaal te springen. Aan het einde van de routine vijf minuten afkoelen op dezelfde manier waarop je hebt opgewarmd.

Fotocredits

  • Pixland / Pixland / Getty-afbeeldingen


Bekijk de video: Afvallen Buik . Dansen. De Beste Work Out Voor Een SEXY Buik! (Januari- 2021).