Geschiktheid

Verbrand twee uur wandelen vet op een lege maag?


Volwassenen hebben minimaal 150 minuten cardiovasculaire oefening per week nodig.

Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images

Als je vet probeert te verbranden, wil je waarschijnlijk dat het zo snel en zo effectief mogelijk gebeurt. Twee uur wandelen is een effectieve manier om overtollige calorieën te verbranden en uw lichaamsvetpercentage te verlagen. De American Council on Exercise wijst echter op onderzoek dat aantoont dat sporten op een lege maag de hoeveelheid verbrand vet niet verhoogt. Het goede nieuws is dat er andere technieken zijn die u tijdens uw twee uur durende wandelingen kunt toepassen om de hoeveelheid vet en calorieën die u verbrandt te optimaliseren en te verhogen.

Voed uw training

Volgens ACE toont onderzoek uitgevoerd door de Strength and Conditioning Journal in februari 2011 aan dat ongeacht de inhoud van je maag, de hoeveelheid vet die je verbrandt tijdens het sporten hetzelfde zal zijn. Als je 's ochtends als eerste traint zonder te eten, bevatten je spieren weinig glycogeen, de opgeslagen suiker die je lichaam nodig heeft voor brandstof. Dit heeft een negatieve invloed op je prestaties, dus ACE zegt dat je een zeer kleine maaltijd van licht verteerbare koolhydraten moet eten, zoals een beetje havermout of een sneetje toast om je twee uur durende wandelingen te voeden.

Vet verbranden

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat langzame, lange cardiosessies je in de vetverbrandingszone plaatsen. Zelfs de cardio-apparaten in de sportschool hebben een optie "vetverbranding". Volgens ACE is dit een van de grootste oefenmythen. Vetverbranding tijdens het sporten is uiterst complex en omvat veel wiskundige berekeningen. Om het voor u te vereenvoudigen, zegt ACE dat maximale vetverbranding optreedt bij matige tot hoge intensiteitsoefeningen. Dit komt omdat het totale calorieverbruik ook wordt berekend in de vergelijking.

Calorie-stralen technieken

Om het meeste uit uw twee uur durende wandelingen te halen, varieert u uw intensiteitsniveau door heuvels toe te voegen of uw tempo te verhogen. Probeer een minuut hoge snelheden, gevolgd door twee tot drie minuten met een meer gematigde intensiteit. Op het hogere intensiteitsniveau blaas je calorieën veel sneller. Je kunt heuvels toevoegen en het tempo verhogen, ongeacht of je buiten loopt of op een loopband. Deze techniek helpt je om tijdens je training zoveel mogelijk vet en calorieën te verbranden.

Veiligheid en tips

Raadpleeg uw arts voordat u met een trainingsprogramma begint om te controleren of uw hart sterk genoeg is voor lichamelijke activiteit en om te bepalen of u bloeddrukproblemen of andere gezondheidsproblemen heeft. tempo gedurende ongeveer vijf minuten. Stretching is beter tijdens en na uw trainingen in plaats van ervoor. Het opnemen van een gezond eetplan samen met uw trainingssessies zal u helpen sneller resultaten te zien. Als u probeert af te vallen, moet u iets minder calorieën consumeren dan u verbruikt, dus neem dagelijks een tekort van 200 tot 300 calorieën. Het kost een tekort van 3500 calorieën om een ​​pond vet te verliezen.

Bekijk de video: Genius inventions that make the world a better place! (September 2020).