Geschiktheid

De beste manier om vet te verliezen met gewichtstraining, aerobics en dieet

De beste manier om vet te verliezen met gewichtstraining, aerobics en dieetWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Cardio helpt je vet te verbranden.

Pixland / Pixland / Getty-afbeeldingen

In een dieet-geobsedeerde cultuur is het moeilijk om niet te worden verleid door gewichtsverliesproducten en diëten die gemakkelijk en snel vetverlies beloven. Maar dit soort rage diëten, pillen en apparatuur bieden slechts een tijdelijke oplossing voor uw chronische gewichtsprobleem. De beste manier om vet te verliezen is door regelmatige fysieke activiteit, waaronder krachttraining en aerobics, en een gezond uitgebalanceerd dieet.

Vet verliezen

Een pond vet bevat 3500 calorieën. Je kunt 1 tot 2 pond per week verliezen door een calorietekort van 500 tot 1.000 calorieën per dag te creëren. De beste manier om dit tekort te creëren, is door minder calorieën te eten en uw lichamelijke activiteit te verhogen. Wanneer u vet probeert te verliezen, mag u niet meer dan £ 2 per week verliezen. Als u meer verliest, verliest u meer spieren en water, niet vet.

Gewicht training

Naarmate je ouder wordt, neemt je spiermassa af en wordt deze vervangen door vet. Gewichtstraining helpt je spieren weer op te bouwen en lichaamsvet te verminderen. De extra spier verbetert ook de calorieverbranding. Gewichtstrainingsactiviteiten omvatten gewichtheffen, lichaamsweerstandsoefeningen zoals pushups en situps en het gebruik van weerstandsbanden. Een goede training moet alle belangrijke spiergroepen omvatten - armen, schouders, borst, buik, rug en benen - en vermoei je spieren na 12 herhalingen. U hoeft geen uren in de sportschool door te brengen om resultaten te krijgen; u hebt slechts twee tot drie dagen per week ongeveer 20 tot 30 minuten nodig.

Aerobics

Als het gaat om het verliezen van vet, werkt aerobe oefening het beste. Een studie uit 2012, gepubliceerd in het "Journal of Applied Physiology", vergeleek de vetverbrandende effecten van aerobe inspanning versus gewichtstraining bij een groep zwaarlijvige personen. Uit het onderzoek bleek dat aerobe oefeningen meer vet hielpen verbranden dan alleen trainen met gewichten. Je moet minimaal 30 minuten aërobe oefeningen van matige intensiteit krijgen - een stevige wandeling of fietstocht - vijf dagen per week. Maar het verhogen van uw activiteit tot 60 minuten per dag kan helpen het vetverlies te verbeteren.

Dieet

Dieet heeft volgens MayoClinic.com een ​​grotere impact op vetverlies dan lichaamsbeweging. Dus als je die kilo's wilt verliezen, moet je een uitgebalanceerd dieet en minder calorieën eten. Door uw maaltijden te concentreren op caloriearme groenten en fruit, kunt u de calorie-inname verminderen en uw eetlust stillen. Je moet ook meer volle granen toevoegen voor de toegevoegde vezel, die de spijsvertering vertraagt ​​en de honger onder controle houdt. Eiwitkeuzes moeten mager en vetarm zijn, waaronder meer gevogelte, zeevruchten, rundergehakt, varkenslende en magere zuivelproducten. U moet ook uw inname van voedingsmiddelen die veel suiker en vet bevatten, zoals frisdrank, cake en chips, beperken; dit soort voedingsmiddelen vullen uw calorische quota zonder voedingswaarde aan te bieden.

Bronnen (2)


Bekijk de video: Beginner workout Vetvetbranding, Buik, Billen en Benen (Augustus 2022).