Geschiktheid

Manieren om uw Barbell-rijsterkte te verhogen

Manieren om uw Barbell-rijsterkte te verhogenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Gebruik meerdere rugoefeningen voor latontwikkeling.

Merk X afbeeldingen / merk X afbeeldingen / Getty afbeeldingen

Als je geïnteresseerd bent om je bovenrug te verstevigen, te versterken of op te bouwen, is de barbell-rij je ticket naar succes. Er zijn meerdere manieren om je kracht op de barbellrij te verbeteren, zoals direct je lats trainen, secundaire en stabilisatorspieren trainen en je grip verbeteren zodat je het zwaardere gewicht kunt tillen. Je lichaam voorbereiden op de routine en training om direct van de rij te profiteren, is de snelste manier om je kracht te vergroten.

Je kracht opbouwen

De voor de hand liggende methode om de kracht van je barbell-rij te vergroten, is de rij in je weerstandstrainingprogramma op te nemen. Voor maximale krachtwinsten beveelt de National Strength and Conditioning Association aan om meerdere sets en oefeningen te trainen met een bereik van twee tot zes herhalingen. Een goede routine om aan de slag te gaan is twee sets barbellrijen, twee sets lat-pulldowns en één set kabelrijen. Probeer tijdens elke training een extra set toe te voegen aan elk van deze oefeningen.

Spieren helpen andere spieren

De barbellrij traint voornamelijk uw latissimus dorsi, maar werkt ook de onderarmen, trapezius en achterste deltoïde. Het toevoegen van oefeningen om zich op deze spiergroepen te concentreren, helpt de algehele kracht van de rug te versterken, waardoor de barbellrij toeneemt. Gebruik de NSCA-krachtrichtlijnen uit uw bovenrugroutine met oefeningen zoals de rechtopstaande rij en schouderophalen voor de trapezius, achterste schouderophanging voor de schouders en hamerkrullen voor de onderarmen.

Laat het niet gaan

Als je tijdens de rij moeite hebt om je halter vast te houden, moet je je polsen en vingers versterken. Je kunt geen spieroverbelasting bereiken en je kracht op de barbellrij vergroten als je de bar niet kunt vasthouden. Om uw pols en onderarm sterker te maken, voegt u vier of vier keer per week drie isometrische houdingen toe aan uw routine. Ga gewoon staan ​​met de armen uitgestrekt langs uw lichaam en houd gedurende zes seconden een zware halter in elke hand.

Polsen zetten je terug

Hoewel het tijd kan kosten om je grip te versterken - vooral als je rug al is ontwikkeld - overweeg deze tips om je een voorsprong te geven. De haakgreep biedt u een betere grip op de stang en is de voorkeursmethode voor zware gewichten. Pak de balk vast met een bovenhandse greep. In plaats van de duim rond de balk te wikkelen, schuif je je duim tussen de balk en je middel- en wijsvinger. Aanvankelijk kan de grip wat ongemak veroorzaken, maar je zult eraan wennen met regelmatige training. Een laatste methode om te proberen is het gebruik van polsbanden om de bar aan uw pols te bevestigen. Hoewel effectief, riemen vereisen niet veel werk van de vingers, dus uw handen zullen niet sterker worden van de trainingen.