Geschiktheid

De beste manieren om vet te verbranden op een hometrainer of loopband


Zowel de loopband als de fiets zijn effectieve vetverbranders.

Vet verbranden op een loopband of fiets is een eenvoudig proces. Om de beste resultaten te krijgen van wat u ook kiest, moet u de tijd en intensiteit inzetten die nodig is om uw doel te bereiken. Als het gaat om het verbranden van vet, is intensieve intervaltraining of HIIT de beste keuze.

Brand baby brand

De loopband en ligfiets zijn beide effectieve machines om vet te verbranden. Volgens "Harvard Health Publications," verbrandt een persoon van 155 pond 391 calorieën gedurende 30 minuten krachtig fietsen, 409 calorieën met een mijl van negen minuten en 539 calorieën met een mijl van zeven minuten. Een persoon van 155 pond verbrandt respectievelijk 260 en 391 calorieën met matige en krachtige intensiteit op een hometrainer gedurende 30 minuten. In een uitgave van het "European Journal of Applied Physiology" uit 2013 blijkt uit onderzoek dat intervaltraining met hoge intensiteit effectiever is dan intervaltraining met matige intensiteit voor het verlagen van het percentage lichaamsvet, de body mass index en de tailleomtrek.

HIIT Je vetverbrandingsdoel

Intervaltraining met hoge intensiteit, of kortweg HIIT, is een cardiovasculaire trainingsstijl waarbij korte perioden van intensieve training worden gevolgd door herstelperioden met lage intensiteit. Of u nu de voorkeur geeft aan de loopband of de fiets, u kunt HIIT gebruiken om uw vetverbrandingspotentieel te maximaliseren.

HIIT is gebaseerd op een beoordeling van waargenomen inspanning, of RPE, op een schaal van één tot 10, waarbij één de minst intense oefening is en 10 de meest intense. Voordat u HIIT probeert, moet u vijf tot 10 minuten opwarmen met een RPE van drie of vier.

HIIT loopt over de grond

Om HIIT op de loopband op te nemen na het opwarmen, versnelt u de riem totdat u traint met een RPE van zeven of hoger. Na 30 seconden, vertraag uw RPE naar drie of vier gedurende twee tot drie minuten. Probeer eerst drie of vier HIIT-intervallen en werk je weg tot 10 of 12 intervallen met intervallen van hoge intensiteit die elk twee minuten duren. U dient niet meer dan twee dagen per week met HIIT te trainen.

Houd uw perspectief

Hoewel lichaamsbeweging een geweldige manier is om gezond te blijven en uw doelstellingen voor gewichtsverlies te ondersteunen, moet u er rekening mee houden dat het onwaarschijnlijk is dat de zwaarste loopbandtraining waarschijnlijk meer dan 500 calorieën verbrandt - en extreem lange runs of intense trainingen kunnen uiteindelijk letsel veroorzaken dat u buiten kan houden van de sportschool helemaal. Zorg ervoor dat u actieve rustdagen neemt om overtraining te voorkomen en benadruk een caloriebeperkt dieet om uw gewicht onder controle te houden.

Bekijk de video: Vetverlies: BESTE Training Voor Afvallen? (Augustus 2020).