Voeding

1.200 calorieënmenu Plan om lichaamsvet te verliezen

1.200 calorieënmenu Plan om lichaamsvet te verliezenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Caloriebeperking kan je helpen er op je best uit te zien.

Goodshoot / Goodshoot / Getty Images

Calorieën zijn de bottom line voor het verliezen van vet. Om een ​​pond vet te verliezen, moet u een tekort van ongeveer 3500 calorieën creëren door middel van voeding en lichaamsbeweging. De meest betrouwbare strategie voor gewichtsverlies is matige, regelmatige lichaamsbeweging en een caloriebeperkt dieet. Het National Heart, Lung en Blood Institute merkt op dat 1200 calorieën per dag een ideale inname is voor zowel mannen als vrouwen om veilig gewicht te verliezen. Door een menu te volgen, kunt u uw dieet binnen de limieten van 1200 calorieën houden door giswerk en sporadische voedselkeuzes te elimineren die u over de limiet zouden kunnen brengen.

De basis

Voordat u met een dieet van 1200 calorieën begint, moet u uw arts raadplegen om ervoor te zorgen dat de caloriebeperking geschikt is voor u. Zodra u voldoende ruimte heeft, moet u gewoon uw totale voedselconsumptie op 1200 calorieën per dag houden. Dat is genoeg ruimte voor drie maaltijden van 300 calorieën en twee snacks van 150 calorieën, wat voldoende zou moeten zijn om je de hele dag tevreden te houden. Ontwerp maaltijden die voldoen aan deze caloriebeperkingen voor uw menu en gewichtsverlies wordt onmiddellijk vereenvoudigd. Wees niet bang om de 1200 calorieën op een andere manier te verdelen, zodat ze passen bij je favoriete eetschema; als u bijvoorbeeld slechts drie keer per dag eet, zou elke maaltijd 400 calorieën bevatten. Maak je geen zorgen als je je limiet af en toe met 100 of 200 calorieën overschrijdt; het zal je inspanningen om af te vallen niet vernietigen.

Vereenvoudigd menu met 1200 calorieën: drie maaltijden, twee snacks

ChooseMyPlate.gov biedt een eenvoudig menu van 1200 calorieën waarvoor u geen specifiek voedsel of maaltijden hoeft te kiezen. In plaats daarvan bestaat het menu uit gezonde porties van de verschillende voedselgroepen die zullen resulteren in een uitgebalanceerd dieet bestaande uit ongeveer 1200 calorieën per dag. Voor het ontbijt: 1 ons volle granen, 1/2 kopje vers fruit en 1/2 kopje verse groenten. Voor uw eerste snack: 1 ons volle granen en 1/2 kopje vers fruit. Voor de lunch: 1 ons volle granen, 1/2 kop groenten, 1/2 kop magere of vetvrije zuivelproducten en 1 ons vlees of een ander eiwitrijk voedsel. Voor uw tweede snack: 1/2 kopje groenten en 1/2 kopje magere of vetvrije zuivelproducten. Voor het avondeten: 1 ons granen, 1/2 kop groenten, 1 kop vetarme of vetvrije zuivelproducten en 2 ons vlees of een ander eiwitvoer. Deze menustijl wordt vaak een uitwisselingslijst genoemd, omdat u hiermee verschillende soorten voedsel in een voedselgroep kunt uitwisselen om beter aan uw smaak te voldoen.

Voorbeeld 1.200 Calorie Menu één: drie maaltijden, één snack

Het National Heart, Lung and Blood Institute biedt een voorbeeld van 1200 calorieën menu met uitgebalanceerde voeding om gewichtsverlies te bevorderen. Voor een ontbijt met 389 calorieën: één sneetje volkorenbrood met 2 theelepels gelei, 1/2 kop geraspte tarwegranen met 1 kop 1 procent melk, 3/4 kop sinaasappelsap en een kop zwarte koffie. Voor een 305-calorie lunch: rosbief sandwich gemaakt van twee sneetjes volkoren brood, 2 gram mager rosbief, een blaadje sla, drie plakjes tomaat en 1 theelepel magere mayonaise geserveerd met een medium appel en een glas water. Voor een diner met 454 calorieën: 2 ons zalm gekookt met 1 1/2 theelepels plantaardige olie, 3/4 van een gepofte aardappel geserveerd met 1 theelepel margarine, 1/2 kop groene bonen gekruid met 1/2 theelepel margarine, 1/2 kop gekookte wortelen en een klein dinerbroodje geserveerd met een kop ijsthee en 2 koppen water. Voor een snack met 100 calorieën: 2 1/2 kopjes popcorn met 3/4 theelepel margarine.

Voorbeeld 1.200 calorieënmenu twee: drie maaltijden, geen snacks

Het eten van slechts drie maaltijden per dag zonder snacks kan uw menu's vereenvoudigen en het tellen van calorieën vergemakkelijken. Voor het ontbijt: een halve Engelse muffin gegarneerd met 1 theelepel margarine geserveerd met een smoothie met 1 kop bevroren bessen, 1 kop vetvrije melk en een halve banaan. Voor de lunch: 1 kopje groentesoep, 1 vegetarische burger in een mini volkoren pita met salsa en sla, 6 gram lichte yoghurt en 15 druiven. Voor het avondeten: 4 ons gegrilde zonder been, kipfilet zonder vel bedekt met barbecuesaus, 1/2 kopje gebakken bonen en drie kleine gekookte rode aardappelen geserveerd met 1 theelepel margarine. Drink water en ongezoete thee als calorievrije dranken bij uw maaltijden.

Bronnen (3)