Geschiktheid

Wedding Day Arm Workout

Wedding Day Arm WorkoutWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voor het beste resultaat, oefen eerst grote spiergroepen in het bovenlichaam uit en werk aan het einde van uw training de kleinere spieren, zoals de triceps en biceps.

Chris Clinton / Digital Vision / Getty Images

Of je alleen het idee overweegt om met je armen te pronken op de trouwdag of je hebt al die strapless jurk besteld, wees niet ontstemd. Je armspieren reageren snel op training. Neem je triceps, ze bevatten bijvoorbeeld tussen de 10 en 30 procent meer spiertrekkrachten dan andere spieren. Dit is geweldig nieuws, omdat spiervezels snel samentrekken en daardoor gemakkelijk worden afgezwakt. Gerichte armtrainingen tonen en versterken je armen voor de grote dag.

Toon en versterken

Wanneer u zich inspant om te oefenen, is het belangrijk om uw trainingsdoelen te onthouden. Zij bepalen immers uw trainingsmethode. Als je op sterke en gespierde armen hoopt, moet je het spierweefsel trainen om zich op deze manier te ontwikkelen. Twaalf tot 15 herhalingen per set vergemakkelijken het stemmen. Maar houd er rekening mee dat het aantal herhalingen dat u doet rechtstreeks wordt beïnvloed door de hoeveelheid gewicht die u gebruikt. Als u bijvoorbeeld minder herhalingen doet, kunt u meer gewicht gebruiken. Hoe meer herhalingen je uitvoert, hoe minder gewicht je moet gebruiken. Evenzo worden twee tot drie sets van elke oefening aanbevolen voor spierversteviging.

Muscle Symmetry

Het opnieuw vormgeven van uw spieren doet er niet toe als u het ongelijk ontwikkelt. Het risico op letsel neemt ook toe met spieronevenwichtigheden. Vermijd deze uitkomst door tegengestelde spiergroepen te trainen. Wanneer u een spiergroep samentrekt, reageert een andere groep door zich uit te rekken. Wanneer de biceps bijvoorbeeld samentrekken, worden de tegenovergestelde triceps langer. Om te oefenen, ga rechtop staan ​​met je armen langs je lichaam. Met een vijf pond halter in je rechterhand til je het gewicht op naar je schouder en buig je naar de elleboog. Voor deze biceps-oefening, doe twee tot drie sets, met 12 tot 15 in elke set, voor elke arm. Plaats onmiddellijk hierna een dumbbell van twee tot drie pond in dezelfde hand. Terwijl je staat, til je de halter recht boven je hoofd op en strek je je arm. Buig je arm langzaam naar de elleboog en laat het gewicht achter je hoofd zakken. Strek de arm en doe twee tot drie sets, met 12 tot 15 in elke set, voor deze tricepsoefening. Herhaal dit aan de andere arm.

Lichaamssamenstelling

Uw lichaamssamenstelling is ook een factor bij het bepalen van de effectiviteit van armtraining. Endomorfen zijn meestal rond van vorm en hebben minder spierdefinitie. Om de toon en definitie van de armen te verbeteren, moeten ze armoefeningen koppelen aan een uitgebalanceerd vetverliesprogramma. Ectomorfen hebben meestal minder algemeen lichaamsvet en minder potentieel voor spierontwikkeling en kracht, dus moeten ze armoefeningen doen die neigen naar spierhypertrofie voor een betere definitie in minder spiermassa. Mesomorfen hebben daarentegen het grootste potentieel voor snelle spierontwikkeling, omdat ze meestal meer mager lichaamsweefsel bevatten. Houd de herhalingen hoog en het gewicht laag om ongewenste spiermassa te voorkomen.

Algemene cardiovasculaire gezondheid

Gewoon omdat uw aandacht voornamelijk op uw armen is gericht, vergeet niet uw algehele gezondheid te verbeteren. Cardiovasculaire training naast armoefeningen zullen de meest effectieve resultaten opleveren. Probeer cardiovasculaire activiteiten in het bovenlichaam zoals zwemmen, roeien of yoga. Elke week moet u 75 minuten aërobe activiteit of 150 minuten aërobe activiteit met matige intensiteit uitvoeren. Vergeet niet om uw dagelijkse voeding in de gaten te houden, zodat deze zo gezond mogelijk is.


Bekijk de video: How to Get Great Arms Down the Aisle. BRIDAL BOOTCAMP (Augustus 2022).