Geschiktheid

Gewichtstraining om 20 pond te verliezen

Gewichtstraining om 20 pond te verliezenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Gewichtstraining is belangrijk om 20 pond te verliezen.

Thinkstock-afbeeldingen / Comstock / Getty-afbeeldingen

Het opbouwen van mager spierweefsel vereist dat je overtollige calorieën binnenkrijgt, volgens Jeffrey Novick, MS, RD dat schrijft voor de National Health Association. Maar om af te vallen moet je de calorie-inname verminderen. Als je doel is om 20 kilo te verliezen, helpt gewichtstraining je door calorieën te verbranden en spiermassa te behouden. Maar doe niet alleen gewichten - neem cardio en een gezond dieet op.

Calorieën verbrand tijdens gewichtstraining

Elke keer dat je beweegt, zelfs wanneer je uit bed komt, verbrand je calorieën. Om gewichtsverlies te creëren, moet u meer calorieën verbranden door dagelijkse activiteit, metabolisme en doelbewuste oefening dan u regelmatig consumeert. Tijdens een uur van weerstandstraining een 160-pond. persoon kan ongeveer 365 calorieën verbranden, volgens de Mayo Clinic. Plus er is ook de naverbranding van een training met gewichten. Na het tillen blijft uw metabolisme enkele uren verhoogd, waardoor uw calorieverbranding wordt verhoogd en gewichtsverlies wordt bevorderd.

Trainingsaanbevelingen

Het American College of Sports Medicine beveelt aan om weerstandstraining twee of drie keer per week uit te voeren met minimaal 48 uur tussen de sessies, zodat je spieren kunnen herstellen. Kies acht tot 10 oefeningen die zich richten op de belangrijkste spiergroepen in je lichaam: rug, borst, schouders, biceps, triceps, buikspieren, heupen / bilspieren, dijen en kuiten. Doe twee tot vier sets van acht tot 12 herhalingen met een uitdagende weerstand, maar niet zo zwaar dat je een verkeerde techniek gebruikt.

Calorieverbranding verhogen

U kunt traditionele gewichtstraining doen om 20 kilo af te vallen. Of u kunt andere methoden gebruiken om het aantal calorieën te verhogen dat u tijdens een training verbrandt - en toch spiermassa te behouden. Probeer circuittraining met een matige tot krachtige intensiteit en verbrand tot 200 extra calorieën in een uur, volgens ACE. Til zwaardere gewichten op en verhoog het aantal verbrande calorieën tijdens en na de sessie. De naverbranding van een intensieve weerstandstraining is groter dan traditionele gewichtstraining. Een circuittraining zou nog steeds in totaal acht tot 10 oefeningen zijn, maar in plaats van elke oefening uit te voeren voor twee tot vier sets met een rust tussen sets, ga je snel van de ene oefening naar de volgende zonder rust. Herhaal vervolgens het circuit twee tot vier keer. Houd uw weerstand uitdagend zodat u het gewicht voor acht tot 12 herhalingen kunt heffen.

Tips en overwegingen

Wijzig de oefeningen die u elke vier tot zes weken uitvoert om verveling en gewichtsverlies te voorkomen. Verhoog de weerstand die u gebruikt zodra u 12 of meer herhalingen kunt uitvoeren. Je moet je lichaam uitdagen om af te vallen. Verwaarloos ook cardio niet. Een intense cardiovasculaire training kan veel calorieën verbranden tijdens een sessie, wat bijdraagt ​​aan uw 20-pond. gewichtsverlies doel. En vermijd overeten zodat u uw gewichtsverlies niet ontspoort.


Bekijk de video: MY 12 WEEK FATLOSS TRANSFORMATION 11 KG24 lbs Weightloss. TUNEFIT TRANSFORMATION (Augustus 2022).