Voeding

Weight Watchers Online dieetprogramma

Weight Watchers Online dieetprogramma


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Weight Watchers pleit voor betere voedselkeuzes.

BananaStock / BananaStock / Getty Images

Het bereiken en behouden van een gezond gewicht kan gewichtgerelateerde chronische ziekten helpen voorkomen. Als u met uw gewicht worstelt, behoort u tot een groeiend percentage Amerikanen. In 2010 werd ongeveer 68 procent van de volwassenen in de Verenigde Staten beschouwd als overgewicht of obesitas, volgens het Weight-Control Information Network. Weight Watchers is een gevestigde dienstverlener voor gewichtsverlies. Het bedrijf heeft zijn online programma ontworpen om een ​​gemakkelijkere manier te bieden om in uw eigen tempo af te vallen.

De Lowdown

Het Weight Watchers-programma stelt leden in staat een breed scala aan voedingsmiddelen te eten, opscheppend dat geen voedsel verboden is. In plaats daarvan krijgt elk voedsel een nummer, een PointsPlus-waarde. Op basis van hun leeftijd, gewicht en geslacht ontvangen deelnemers een PointsPlus-doel om elke dag binnen te blijven. Zoals de meeste strategieën voor gewichtsbeheersing, is het doel van het programma Weight Watchers het creëren van een calorietekort, dat wil zeggen minder calorieën consumeren dan uw lichaam nodig heeft.

Alles is online

Het programma Weight Watchers Online biedt alle tools die u op internet nodig hebt. Het programma vereist niet dat deelnemers bepaalde voedingsmiddelen eten. En u hoeft geen boekjes of vellen papier mee te sjouwen om onderweg te markeren. Het programma is ontworpen voor uw gemak en biedt een plangids en toegang tot een database met 161.000 voedingsmiddelen en 3.800 recepten. Je kunt het plan aanpassen aan je behoeften, volgens de website van Weight Watchers Online. Het programma bevat online tools die u helpen uw maaltijden bij te houden en te oefenen, zodat u uw voortgang in kaart kunt brengen.

Het gaat met je mee

Het plan Weight Watchers Online is gericht op mensen met een drukke levensstijl. Het maakt gebruik van moderne technologie om u te helpen op koers te blijven met uw doelstellingen voor gewichtsverlies. Een van de vele beschikbare mobiele applicaties is de barcodescanner, waarmee u een product in een supermarkt kunt scannen en meteen de PointsPlus-waarde kunt krijgen. Het mobiele spiekbriefje biedt planvriendelijke opties wanneer u uit eten gaat.

Prijs en overweging

Het standaard maandelijkse abonnement vanaf 2013 kost $ 48,90 voor de eerste maand en $ 18,95 voor elke extra maand, volgens de website van Weight Watchers. Houd er rekening mee dat prijzen op elk moment kunnen worden gewijzigd. Onderzoekers van de Universiteit van Colorado hebben de effectiviteit onderzocht van het beschikbaar stellen van Weight Watchers aan Tennessee Medicaid-ontvangers. De deelnemers verloren gemiddeld bijna 2 procent van hun oorspronkelijke gewicht. Ongeveer 23 procent van de deelnemers verloor 5 procent of meer van hun oorspronkelijke lichaamsgewicht. De resultaten werden gepubliceerd in het januari 2013 nummer van het "Journal of General Internal Medicine."


Bekijk de video: AFVALLEN MET WEIGHT WATCHERS, HOE WERKT HET? ROSANNE VAN DIERENN (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Aethelhere

  Het maakt me ook zorgen over dit probleem. Geef waar kan ik meer informatie over dit onderwerp vinden?

 2. Edgardo

  Maar is er een vergelijkbare analoog?

 3. Kavian

  Er zijn interessante punten!

 4. Zoloshura

  Normul, ik ben er al heel lang naar op zoek! bedankt allemaal...

 5. Gubei

  EXAP de berichten



Schrijf een bericht