Voeding

Weight Watchers Suggesties voor fastfood


Gezonde fastfoodopties helpen uw gewichtsverlies op koers te houden.

Creatas-afbeeldingen / Creata's / Getty-afbeeldingen

Het volgen van een gezond dieet gaat niet om jezelf te beroven; het gaat om evenwicht en matiging. Dit is de reden waarom geen voedsel verboden is in het Weight Watchers-programma. Hoewel het puntensysteem je meestal aanmoedigt om zeer voedzaam voedsel te kiezen, biedt het programma je de flexibiliteit om te genieten van matiging. Weight Watchers biedt nuttige suggesties om gezondere fastfoodopties te kiezen, zodat u uw inspanningen om af te vallen niet belemmert wanneer u onderweg bent.

Bouw een slimmere salade

Een salade bij je maaltijd kan je helpen zonder veel calorieën te eten. Niet alle fastfoodsalades zijn echter hetzelfde. Zodra je vetrijke dressing, volle kaas, spekjes, croutons en andere items hebt opgestapeld, verandert een gezonde salade in een ongezonde optie. Een kleine salade die ongeveer 100 calorieën bevat, heeft een puntenwaarde van twee, volgens Weight Watchers. Selecteer een gegrilde kipsalade en kies voor vinaigrette of lichte saladedressing. Niet alle lichte saladedressings zijn caloriearm, waarschuwt Weight Watchers. Gebruik de helft van het pakket om dit te omzeilen.

Breid uw keuzes uit

Je hoeft niet te gaan voor de typische hamburger en friet alleen omdat je in een fast-food restaurant bent. Veel restaurants bieden alternatieven met minder calorieën. Weight Watchers spoort u aan verder te kijken dan de hamburger en biedt aanbevelingen voor andere opties. Een geroosterd of gegrild broodje kip neemt bijvoorbeeld waarschijnlijk negen tot tien van uw dagelijkse punten in beslag, terwijl een kipburrito - gezonder gemaakt door kaas en saus te verwijderen - ongeveer acht punten zal bedragen.

Vergeet het fruit en de groenten niet

Fastfood eten betekent vaak groenten laten liggen, maar dat hoeft niet zo te zijn. Steeds meer fastfoodrestaurants voegen groentemogelijkheden toe aan het menu, zoals worteltjes, appelschijfjes en gemengde groenten. Deze opties zijn vaak te vinden op het kindermenu. Nonstarchy-groenten hebben een puntenwaarde van nul zolang ze geen toegevoegde sauzen bevatten. Een maïskolf van 3 inch heeft een puntenwaarde van drie. Als je zin hebt in een gepofte aardappel, sla dan de boter en zure room over en snijd een portie die ongeveer zo groot is als een computermuis. Dit gedeelte heeft een puntenwaarde van twee.

Beheer uw porties

Sommige restaurantporties zijn veel groter dan de normale portiegrootte. Vooral porties bij fastfoodketens kunnen volgens Weight Watchers tot vier keer de normale grootte zijn. Als je niet voorzichtig bent, kun je uiteindelijk een ernstige deuk in je dagelijkse puntentoekenning leggen en daarbij teveel calorieën opnemen. Bestel de kleinst beschikbare portiegrootte en schat of het een gezonde portiegrootte is. Een portie vlees is bijvoorbeeld ongeveer de grootte van een pak kaarten en een portie rijst of pasta is ongeveer de grootte van een tennisbal. Een typische portie gekookte groenten is ongeveer 1/2 kopje.

Bekijk de video: 15 Of My Favorite Restaurants to Eat at With WW Freestyle Points : (Juli- 2020).