Geschiktheid

De beste training om de bovenste laag lichaamsvet te verbranden

De beste training om de bovenste laag lichaamsvet te verbranden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De juiste trainingsroutine kan die vetlaag verminderen.

Jupiterimages / Polka Dot / Getty Images

Overmatig vet kan schade aanrichten aan uw gezondheid. In tegenstelling tot visceraal vet, dat zich diep in je buik bevindt, is onderhuids vet het schommelende, knijpbare vet dat precies onder je huid ligt en je spierspanning verbergt. Het verminderen van dit vet kan het beste worden gedaan door een dagelijks calorietekort te creëren door middel van voeding en lichaamsbeweging. Het laatste moet cardio- en krachttraining omvatten voor optimale resultaten.

Blast calorieën met Cardio

Experts raden aan om op de meeste dagen minimaal 30 minuten matige cardio te doen om calorieën te verbranden en af ​​te vallen. Voor een optimale verbranding van calorieën, kies oefeningen die uw onderlichaam en bovenlichaam bezighouden en voer het volledige bewegingsbereik uit. Overweeg het gebruik van een roeimachine, zwaaien met je armen tijdens het joggen, trappen op een elliptische machine met bewegende handgrepen, zwemmen rondjes, met behulp van een verticale klimmachine die zowel je armen en benen aangrijpt, of racquetball of tennis spelen. Voeg variatie toe aan uw routine, zodat u zich niet verveelt en elke keer uw spieren iets anders uitdaagt.

Probeer intensieve intervaltrainingen

Regelmatig je tempo versnellen tijdens cardio kan van je training een intensieve interval-sessie maken. Volgens de American Council on Exercise kan dit soort training die bovenste vetlaag verminderen. Bijvoorbeeld, na het opwarmen, barstte in een krachtige sprint gedurende 30 seconden tot een minuut. Verlaag vervolgens tot een gematigd tempo om twee minuten te herstellen. Wissel intensiteiten af ​​tijdens uw training. U kunt ook intense bursts opnemen tijdens het trainen op een elliptische machine of hometrainer. Duw jezelf, zodat je tijdens de krachtige bursts met 80 tot 95 procent van je maximale cardio-capaciteit werkt.

Bouw spieren met krachttraining

Combinatie- en samengestelde oefeningen die gericht zijn op uw grote spieren werken het beste om vet te verminderen, omdat deze meerdere spieren tegelijkertijd werken voor optimale spierstimulatie. In tegenstelling tot vet verbruikt spierweefsel veel calorieën om zichzelf te onderhouden; hoe meer spieren je hebt, hoe meer calorieën je verbrandt, zelfs als je in rust bent. Overweeg krachttraining op twee of drie niet-opeenvolgende dagen per week. Combinatie- en samengestelde oefeningen kunnen lunges of squats met schouderpersen of laterale of front-raises, step-ups met biceps-krullen, pushups en deadlifts omvatten.

Let op wat je eet

Er is een tekort van 3500 calorieën voor nodig om een ​​pond vet in een week te verliezen. Naast lichaamsbeweging draagt ​​uw dieet ook bij aan dit tekort. Als je ongezond, vetmakend voedsel eet, krijg je de calorieën terug die je tijdens het sporten hebt verbrand en saboteer je je gewichtsverlies. Om dit te voorkomen, verkleint u portiegroottes en benadrukt u voedzaam voedsel, zoals vezelrijke groenten, fruit en volle granen. Haal eiwitten uit magere bronnen, zoals kalkoen, vis en kip zonder vel, en consumeer vetarme of vetvrije zuivelproducten. Breng kleine wijzigingen aan in uw dieet, zodat u zich niet beroofd voelt en op lange termijn uw gezonde eetgewoonten kunt behouden.

Geef prioriteit aan uw veiligheid

Als je nieuw bent om te oefenen, overweeg dan een trainer in te huren om je de touwen te laten zien, omdat als je vorm slecht is, je gevoelig bent voor blessures en de resultaten teleurstellend zullen zijn. Een trainer kan u vertrouwd maken met verschillende trainingsapparatuur en oefeningen. Raadpleeg ook uw arts voordat u probeert die gevreesde vetlaag te verliezen, vooral als u een blessure of gezondheidstoestand heeft. Hij kan ervoor zorgen dat uw geplande lichaamsbeweging en dieet geschikt zijn voor uw fysieke conditie.


Bekijk de video: Vet op bovenbenen aftrainen (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Fenrigar

  Met talenten...

 2. Schaddoc

  Ik weet nog steeds een beslissing

 3. Ealadhach

  Het wordt op twee manieren begrepen

 4. Scott

  Samenvoegen. Ik ben het eens met al het bovenstaande. Laten we proberen de zaak te bespreken.

 5. Dazragore

  Pardon, het is gewist

 6. Evin

  Dit geschenk gaat niet aan hem voorbij.

 7. Nezahualcoyotl

  Laten we een kijkje nemen op onze vrije tijdSchrijf een bericht