Geschiktheid

Welke training krimpt je kont het snelst?

Welke training krimpt je kont het snelst?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Cardio moet worden opgenomen als onderdeel van elke training voor glute-reductie.

In een wereld waar je binnen enkele minuten met een muisklik of een magnetron een maaltijd kunt overboeken, is het moeilijk om genoegen te nemen met iets minder dan onmiddellijke resultaten van je training. Als je als het ware van een deel van het areaal op de rug 40 af wilt, wil je het meestal snel doen. Er zijn twee soorten oefeningen nodig om zo snel mogelijk resultaten te krijgen.

Aërobe training

Cardio is het belangrijkste element in een training gericht op krimpende massa. Dat is het deel van je training dat calorieën verbrandt om vet te verwijderen dat je op je rug draagt. Je kunt een miljoen keer drukken, maar ze zullen vet niet zo effectief verbranden als aerobe oefeningen. Elke oefening die uw hartslag verhoogt, is nuttig, maar de meest effectieve oefening is degene die u goed genoeg vindt om consistent te doen. Of u nu van aerobics, fietsen, hardlopen, roeien of de elliptische trainer houdt, maak in uw trainingsregime elke week minimaal 75 minuten krachtige aerobische oefeningen om vet van uw bilspieren en de rest van uw lichaam te verbranden.

Glute-aanscherping Oefeningen

Je hoeft niet te wachten tot de vetverbranding begint te werken om je bilspieren te verstevigen en aan te spannen. Door weerstandsoefeningen samen met vetverbrandende cardio op te nemen, heb je een voorsprong op stevige, strakke achterste spieren. Voer oefeningen uit zoals lunges, squats, bilspieren en hamstrings om je bilspieren te richten. Voer drie sets van 12 tot 15 herhalingen van elke twee keer per week uit, waarbij u ten minste 48 uur tussen de glute-trainingen over hebt.

Intense intervallen

Door uw glute-training om te zetten in intervaltraining, wordt uw reductieprogramma versneld door meer calorieën te verbranden tijdens de training en door het aantal dat u verbrandt te verhogen nadat u klaar bent met trainen. Je kunt je intervallen concentreren op je cardiotraining door intervallen van twee tot drie minuten intensieve activiteit af te wisselen - zoals zo snel fietsen als je kunt of elliptisch - met een tot twee minuten langzamer voor een herstel interval. In haar boek 'The Overnight Diet: The Proven Plan for Fast, Permanent Weight Loss 2013' zegt Caroline Apovian dat het doen van intervallen van weerstandstraining met aerobe oefeningen je lichaamsvetmassa versnelt terwijl je spiermassa toeneemt . Wissel bijvoorbeeld uw aërobe intervallen van twee tot drie minuten af ​​met een set weerstandsoefeningen.

Houd het simpel

De meest complexe trainingen zijn niet de enige manier om je bilspieren snel te verkleinen. De auteurs van "Walk Your Butt Off !," gepubliceerd in 2013, beweren dat wandelen een effectieve manier is om je rug in vorm te krijgen. Sara Lorge Butler en haar co-auteurs adviseren om twee tot vier stevige wandelingen van 25 minuten per week te maken om resultaten te zien in slechts drie weken. Hun plan telt de wandelingen als het cardio-gedeelte van een volledige training die enige weerstandstraining omvat, en ze raden aan om uw wandelingen uit te voeren vergelijkbaar met interval-mode, afwisselend stevig en snel wandelen om de drie tot vier minuten.


Bekijk de video: Ben runt roofvogelboerderij in Berkel: 'Je moet er alles voor over hebben' (Augustus 2022).