Geschiktheid

Body Toning & Afslanken Workout Plannen

Body Toning & Afslanken Workout PlannenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Cardio- en intervaltrainingen verbranden een hoog aantal calorieën.

Jupiterimages / Comstock / Getty Images

Toning of afvallen is niet alleen een enkel lichaamsproces, maar eerder het resultaat van zowel een verlaging van het percentage lichaamsvet als een toename van spiermassa. Daarom moet uw trainingsplan oefeningen bevatten die een hoog aantal calorieën verbranden om u te helpen vet te verliezen en oefeningen die zijn ontworpen om de spiertonus te verhogen. Zolang u tegelijkertijd een gezond eetplan volgt, zullen trainingen met cardio- en krachttraining u helpen om u strakker en slanker te maken.

Cardio

Om een ​​pond vet te verliezen, moet je 3.500 meer calorieën verbranden dan je verbruikt, en daarom is cardio een belangrijk element voor succes bij het afvallen. Hoe hoger de intensiteit van uw cardiotraining, hoe meer calorieën deze zal verbranden. Volgens de American Council on Exercise houdt bovendien cardio met hoge intensiteit je metabolisme hoger nadat je klaar bent met je training, wat betekent dat je meer calorieën blijft verbranden, zelfs nadat je klaar bent met je sessie. MayoClinic.com beveelt aan om elke week 150 minuten gematigde cardio of 75 minuten krachtige cardio in te nemen om op gewicht te blijven. Afvallen kan zo veel als twee keer zoveel vereisen - 300 minuten matige of 150 minuten hoge intensiteit cardio.

Gewichtstraining in de sportschool

De spiermassa die u opbouwt uit krachttraining verhoogt uw metabolisme, omdat uw lichaam meer calorieën moet gebruiken om dat weefsel op te bouwen en te behouden. Neem twee trainingen per gewichtstraining per week op in uw regime en voltooi één tot twee sets van 12 tot 15 herhalingen van elke oefening. Selecteer een gewicht waardoor je spieren aan het einde van elke set vermoeid raken. Werk alle belangrijke spiergroepen met een training bestaande uit borstpers, schouderpers, lat pulldown, biceps curls, triceps extensions, squats, hamstring krullen, kuitverhogingen, crunches en rugextensies.

Intervalcircuits buiten

Een park of schoolplein en je eigen lichaamsgewicht zijn alles wat je nodig hebt voor een intervaltraining voor het hele lichaam. De training omvat het voltooien van oefeningen in korte, intensieve periodes. U voltooit bijvoorbeeld een set van een oefening zoals pushups en gaat vervolgens naar rechts in een set jump squats. Trainingen bestaan ​​meestal uit zowel krachttraining - zoals opdrukoefeningen, pullups, bankdips, squats en lunges op lichaamsgewicht - als ook cardio-gebaseerde activiteiten, zoals sprints, burpees, springtouw, jacks en jump squats. Als gevolg hiervan verbrand je een groot aantal calorieën terwijl je tegelijkertijd spiermassa opbouwt. Voltooi deze batterij van 10 oefeningen tweemaal, voer elke oefening 50 seconden uit en geef jezelf 10 seconden om naar de volgende oefening te gaan.

Toning-training thuis

Als je geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan en het weer je ervan weerhoudt buiten te trainen, kun je een toningtraining doen die bestaat uit strikt lichaamsgewichtoefeningen in je huis. De American Council on Exercise beveelt een full-body workout van 30 minuten aan met pushups, crunches, squats van lichaamsgewicht, contralaterale ledematenverhogingen, vuile hond, lunges, voorste plank, bilbrug en zijplank. Voer acht tot 15 herhalingen van elke oefening uit, behalve de voor- en zijplanken, die vijf tot 20 seconden moeten worden vastgehouden.


Bekijk de video: Full Body Toning Workout 15 Minutes (Augustus 2022).