Geschiktheid

Hoe u het lichaam krijgt dat u zoekt zonder het dure lidmaatschap van de sportschool of de fancy uitrusting

Hoe u het lichaam krijgt dat u zoekt zonder het dure lidmaatschap van de sportschool of de fancy uitrustingWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Weerstandsbanden zijn niet mooi, maar ze kunnen je lichaam effectief versterken.

Thinkstock-afbeeldingen / Stockbyte / Getty-afbeeldingen

Ongetwijfeld heb je advertenties gezien voor topsportclubs of voor geavanceerde apparatuur die belooft je buikspieren af ​​te vlakken of je armen te bouwen. Maar als u hard en slim traint, kunt u uw fitnessdoelen bereiken zonder naar een sportschool te gaan of de nieuwste gewichtsmachines te kopen. Voer lichaamsgewichtoefeningen uit en gebruik eenvoudige hulpmiddelen om uw spieren te versterken, vet te verliezen en blij te zijn met het lichaam dat u in de spiegel ziet.

1.

Warm voor elke training op met vijf tot 10 minuten lichte cardio-activiteit. Jog of springtouw om op te warmen zonder luxe uitrusting.

2.

Voer lichaamsgewichtoefeningen uit, die u buiten de sportschool kunt doen en waarvoor weinig of geen apparatuur nodig is. Voer pushups, planken of crunches op de vloer uit; pullups op een hoge balk in een speeltuin; squats, lunges en kalf verhoogt in een kleine ruimte in uw huis; of dompelt op een stoel.

3.

Gebruik een stabiliteitsbal om lichaamsgewichtoefeningen te doen, zoals pushups, overhead squats, plank pike-ups, bruggen en Russische wendingen. Houd een paar handgewichten vast en ga op de bal zitten terwijl je tricepsverlengingen boven je hoofd doet, of lig met je rug op de bal om flyes uit te voeren.

4.

Houd een paar handgewichten vast terwijl je staat om een ​​grote verscheidenheid aan oefeningen te doen, zoals armkrullen, triceps kickbacks, overhead-persen, gebogen rijen en deadlifts, plus voorste, laterale en achterste raise. Je kunt ook handgewichten vasthouden om intensiteit toe te voegen aan activiteiten zoals squats en lunges.

5.

Voer weerstandsbandoefeningen uit zoals rijen, persen, krullen en squats.

6.

Ren trappen of heuvels op om je benen te versterken en calorieën te verbranden.

Dingen nodig

  • Stabiliteit bal
  • Weerstandsbanden
  • Handgewichten

Tips

  • Voer oefeningen uit die al uw belangrijkste spiergroepen - de schouders, biceps, triceps, borst, rug, kern, quads, hamstrings en kuiten - minimaal twee keer per week trainen. Werk niet dezelfde spiergroep op opeenvolgende dagen.
  • Voer twee of drie sets van elke oefening uit, of werk tot dat niveau. Doe acht tot 12 herhalingen van gewogen oefeningen, met behulp van een belasting die je spieren vermoeit bij de laatste herhaling. Doe 15 tot 20 herhalingen van lichaamsgewicht- of weerstandsbandoefeningen. Als je 15 herhalingen van een intense oefening niet kunt beheren, bijvoorbeeld pullups, doe dan zoveel als je kunt.
  • Als afvallen onderdeel is van je doel, voer dan een reeks van zes tot 10 oefeningen uit als een circuit, zonder rust tussendoor. Circuittraining verbrandt meer calorieën dan standaard workouts die pauzes tussen oefeningen bevatten. U moet ook een calorietekort creëren, ongeacht hoe hard u traint. Focus op een gezond dieet op basis van fruit, groenten, gevogelte, vis, magere zuivelproducten en volle granen.

Waarschuwing

  • Het feit dat je niet naar een sportschool gaat of dure apparatuur gebruikt, betekent niet dat je training niet intensief zal zijn. Raadpleeg uw arts wanneer u een nieuw trainingsprogramma start om er zeker van te zijn dat het veilig voor u is.


Bekijk de video: Krijgt een zilveren luchtballon Mathias in de lucht? Het Lichaam van Coppens (Augustus 2022).