Sport

Bodybuilding training plannen om 20 pond spiermassa te winnen

Bodybuilding training plannen om 20 pond spiermassa te winnen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bodybuilders eten vijf of meer keer per dag om het spiergewicht te vergroten.

Photodisc / Photodisc / Getty Images

Als je als bodybuilder gaat concurreren en net begint, heeft je lichaam waarschijnlijk een revisie nodig. Of u nu te zwaar bent en moet bezuinigen of een zwakkeling van 90 pond bent, bij het omzetten van beide lichaamstypes in een gebeeldhouwde massa moet u spieren opbouwen. In het begin is het misschien mogelijk om ongeveer 4 kilo spiermassa te winnen in een maand, maar optimale spiergroei vereist de juiste soort training.

Trainingsduur

Of je nu voor super sets, spierverwarring, mini sprintsessies of een combinatie daarvan kiest, je vraagt ​​je waarschijnlijk af hoe lang het zal duren voordat je 20 pond spiermassa hebt gewonnen. Idaho personal trainer en voormalig bodybuilder Matt Siaperas zegt dat het voor iedereen anders is. Sommige mensen kunnen in slechts zes maanden 20 pond spiermassa aantrekken, terwijl anderen dat soort winst pas een jaar of langer zullen zien. Het heeft net zoveel te maken met je genetica als met hoe je traint en waaruit je dieet bestaat. Het kan ontmoedigend zijn om te zien dat andere bodybuilders vooruitgang boeken als je vooruitgang vertraagt, maar Siaperas moedigt bodybuilding-klanten aan om toegewijd te blijven, hun dieet te volgen en wijzigingen aan te brengen in hun trainingen wanneer ze beginnen te stijgen.

GH-reactie activeren

Je lichaam heeft altijd een hormoon geproduceerd dat spieren opbouwt en vet verbrandt. De productie van groeihormoon schoot in de hoogste versnelling toen je de puberteit bereikte en begon toen meteen te dalen. Maar door op de juiste manier te trainen, kun je de productie van groeihormoon verhogen om kilo's spiermassa aan te trekken. In zijn artikel voor Military.com beveelt de auteur van de verdediging en militaire instructeur Jeff Anderson aan zo zwaar mogelijk te tillen met acht tot twaalf herhalingen en je trainingen super te zetten. Dat betekent werken tussen twee oefeningen, de ene set van de ene oefening doen en naar de volgende gaan zonder tussendoor te rusten. Je kunt na de tweede oefening ongeveer 60 seconden pauze nemen, maar spring dan meteen weer terug in je volgende super-set met de eerste oefening. Omdat ze op dezelfde manier zijn gestructureerd als super-sets, zijn circuittrainingstrainingen ook ideaal voor het activeren van de GH-reactie van uw lichaam.

Meng het

Spierverwarring is het geheime wapen van de bodybuilder als het gaat om het inpakken van spierponden. Het houdt je spieren in een staat van groei-inducerende verwarring door de hoeveelheid gewicht en herhalingen die je optilt elke keer dat je traint te veranderen. U kunt bijvoorbeeld op uw eerste trainingsdag lichter tillen, 12 tot 15 herhalingen doen, dan het gewicht verhogen en uw herhalingen verlagen tot acht tot 10 voor uw tweede dag, nog zwaarder tillen met slechts vijf tot zeven herhalingen op de derde dag. Ga terug naar licht heffen op de vierde dag van je training. Gebruik een grafiek om bij te houden hoeveel je elke keer optilt en hoeveel herhalingen je doet.

Voeg een sprint toe

U zult niet veel cardio willen doen als u probeert aan te komen voor een wedstrijd, maar u moet er wel een paar toevoegen, niet alleen voor de cardiovasculaire gezondheid, maar ook om de productie van groeihormoon door uw lichaam te helpen verhogen. In zijn boek 'Eat Right for Life' uit 2010 adviseerde Dr. Raymond A Schep dat je de productie van groeihormoon voor spieropbouwende effecten zou kunnen stimuleren door minstens 10 minuten aan intensieve training te besteden. Trek 10 minuten aan het einde van uw gewichtheffen aan om uw training af te ronden en uw lichaam te programmeren voor maximale GH-productie. In zijn artikel "Master Hormones to Muscle Build" voor Military.com beveelt Jeff Anderson aan sprints van 30 seconden af ​​te wisselen met intervallen van 60 seconden in een langzamer tempo om je sprints aan het einde van de training te voltooien.


Bekijk de video: BURNING FAT & BUILDING MUSCLE FT. ZAY TIGGS (Juni- 2022).


Opmerkingen:

  1. Nejora

    Je hebt ongelijk. Ik kan mijn positie verdedigen. Mail me op PB.Schrijf een bericht