Sport

Boksen om vet te verbranden


Veel elementen van een bokstraining helpen je om vet te verbranden.

Merk X afbeeldingen / merk X afbeeldingen / Getty afbeeldingen

Het is misschien opwindend om door de touwen te stappen, een tegenstander naar beneden te staren en hem eruit te slaan, maar boksen is niet het idee van iedereen voor een aangename ervaring. Toch is het onmogelijk om de fitnessvoordelen van de sport buiten beschouwing te laten. Als je te veel kilo's hebt gepakt en op zoek bent naar een uitdagende, nieuwe vorm van oefening om vet te verbranden, zoek dan een boks-sportschool in je stad en je zult versteld staan ​​van de transformatie die mogelijk is.

Vet verbranden

Vet verbranden is het resultaat van een calorietekort door uw lichaam meer calorieën te verbranden dan u verbruikt. Het bereiken van dit punt gebeurt vaak door langdurige aerobe oefensessies. Vele vormen van aerobe oefeningen verbranden snel calorieën en helpen u uw doel te bereiken om een ​​dagelijks calorietekort te creëren. Een dagelijks tekort van 1.000 calorieën leidt tot het verlies van 2 pond vet per week, wat een haalbaar doel is.

Bokstraining Boren

Een typische bokstraining bestaat uit meer dan alleen je vuisten naar een tegenstander zwaaien. Veel elementen van een bokstraining zijn aëroob van aard en het is mogelijk om solide fundamenten te ontwikkelen, zelfs als u niet van plan bent om te concurreren. Boxers voeren dergelijke opwarmoefeningen uit, zoals gymnastiek en springtouw, voordat ze naar sportspecifieke oefeningen gaan, zoals schaduwboksen, de speedbag, de zware tas en de focuspads raken - plus eventueel sparren.

Calorieën verbrand

Het is mogelijk om honderden calorieën, zo niet meer dan 1.000, tijdens uw bokstraining. Volgens HealthStatus zal een persoon van 185 pond 226 calorieën verbranden tijdens een krachtige warming-up van 20 minuten en 333 calorieën tijdens 40 minuten werken aan de zware zak. Als de persoon de ring ingaat voor wat sparringoefeningen, verbrandt hij 335 calorieën in 20 minuten. Touwtjespringen tijdens je opwarming is ook effectief. Harvard Health Publications merkt op dat een persoon van 185 pond 444 calorieën in een half uur zal verbranden.

Home Workout overwegingen

Een boksclub of een sportschool met een boksprogramma biedt u verschillende manieren om calorieën te verbranden om gewicht te verliezen, maar als u weinig tijd heeft, is het mogelijk om naar uw vetverliesdoel toe te werken door thuis boksoefeningen uit te voeren. Geen enkele bokser zal slagen zonder regelmatige langeafstandsritten die bekend staan ​​als wegwerkzaamheden. Drie tot vijf keer per week rondrennen in je buurt is effectief, net als gymnastiek, springtouw en schaduwboksen, die je allemaal thuis kunt uitvoeren.

Bekijk de video: Cardio Thuis Workout - Conditie Afvallen en Vetverbranding (Augustus 2020).