Geschiktheid

Ophopen, bodybuilding en buikvet

Ophopen, bodybuilding en buikvet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De bulkfase gaat vooraf aan de gesneden fase, waarin een bodybuilder het tijdens een bulk gewonnen vet verbrandt.

Photodisc / Photodisc / Getty Images

Bodybuilders krijgen spieren voor massa en verliezen vet om hun spieren door te laten schijnen. Bodybuilders verwijzen vaak naar de fase van spieraanwinst als een "bulk." In deze fase eten ze een teveel aan calorieën om hun spieren van meer energie te voorzien om te groeien. Hoewel deze methode in theorie werkt, kan het vet aan je buik toevoegen. Als u begrijpt hoe een bulk werkt en gerelateerd is aan buikvet, kunt u uw ideale bodybuilding-programma ontwerpen.

Ophef over uw eten

Het idee van een bulk is om je totale calorie-inname te verhogen om je lichaam extra energie te geven om spieren op te bouwen. Bodybuilders gebruiken de bulktechniek in de overtuiging dat ze snel spieren kunnen opbouwen. Omdat het lichaam echter spieren opbouwt met een snelheid die min of meer vast is, geldt, zolang u een voldoende calorisch overschot hebt, meer calorieën voorbij dat overschot niet gelijk aan meer spieren. Wanneer u op een bulk gaat om meer spieren op te bouwen, blijf dan binnen een redelijke limiet, bijvoorbeeld door een calorieoverschot toe te voegen van ongeveer 500 calorieën per dag in plaats van 2.000 of 3.000.

Let op je buik

Buikvet komt op dezelfde manier naar je lichaam als het vet van een ander gebied - via een teveel aan calorieën. Sommige mensen slaan meer vet op rond hun buik dan andere delen van hun lichaam, een fenomeen van pure genetica. Als u dus een calorieoverschot eet, krijgt u zeker wat vet rond uw buik. Omdat de aard van het bulken is om te eten met een calorisch overschot, moet je verwachten wat buikvet te krijgen tijdens je bulk.

Terugvechten

Je kunt nog steeds je buikvet wegnemen tijdens een bulk door cardio en door je dieet te veranderen. Cardio - zoals fietsen, schaduwboksen of zelfs wandelen - kan u helpen calorieën te verbranden; wanneer u cardio uitvoert en een calorietekort heeft - minder calorieën eet dan u verbrandt - begint uw lichaam opgeslagen vet af te branden. Overschakelen naar een vetarm dieet zonder uw dagelijkse calorieën te veranderen, is mogelijk door hoogcalorisch, vetrijk voedsel om te schakelen naar hoogcalorisch vetarm voedsel. U kunt bijvoorbeeld een maaltijd van vette karbonade vervangen door een maaltijd van mager kalkoen of kip.

Volg uw voortgang

Omdat het doel van een bulk spier is, niet vet, moet u af en toe de voortgang van uw bulk controleren. Volgens Kingsborough Community College mag je niet meer dan 7 kilo spiermassa per jaar verwachten. Als je ziet dat je gewicht snel toeneemt boven je bulk, houd jezelf dan niet voor de gek door te geloven dat het allemaal spieren zijn. Een te snelle gewichtstoename betekent een hoge vetaanwinst, geen spiermassa. Inspecteer zo nu en dan uw gewicht door uw bulk en verminder uw calorie-inname als u een te snelle toename van het gewicht ziet.

Bronnen (3)


Bekijk de video: VOORKOMEN DAT JE VOCHT VASTHOUDT - DROOGTRAINEN IN 1 WEEK (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Kijora

  ik vond alles leuk

 2. Ormemund

  Geen tijd voor liefde nu, Fin. Crisis is een serieuze zaak

 3. Koby

  Bravo, wat een zin ... een briljante gedachte

 4. Arnott

  Je hebt geen gelijk. Schrijf in PB.Schrijf een bericht