Geschiktheid

Hoe zij buikvet te verbranden


Het handhaven van een gezonde levensstijl kan liefdehandvatten elimineren.

Hoewel ze liefdehandvatten worden genoemd, is er niets om van te houden aan het overtollige flab aan de zijkanten van je taille. De spieren onder die vetlaag staan ​​bekend als je obliques. Hoewel hun functie is om je torso te roteren, is er meer dan torsorotatie nodig om het vet kwijt te raken. Vet verminderen in een deel van je lichaam is niet mogelijk. In plaats daarvan concentreer je je op het afvallen van je hele lichaam, en naarmate het vet vermindert, neemt ook het vet rond je middel af.

1.

Creëer een dagelijks tekort van 500 tot 1.000 calorieën door een dieet en lichaamsbeweging, zodat u 1 tot 2 pond per week verliest. Volgens het National Heart, Lung en Blood Institute is dit gewichtsverlies veilig, uitvoerbaar en kun je geleidelijk nieuwe levensstijlveranderingen doorvoeren.

2.

Verminder uw calorie-inname door kleinere porties te eten en door calorierijk voedsel te vervangen door caloriearm voedsel. Neem fruit, groenten, vetvrije of magere zuivelproducten, magere eiwitten en volle granen op in uw dieet. Beperk voedsel dat veel suiker, transvetten, cholesterol, verzadigd vet en zout bevat. Dit omvat bewerkte voedingsmiddelen, gebakken producten, vet vlees en vetrijke zuivelproducten.

3.

Voer gedurende vijf dagen van de week 30 tot 60 minuten matige cardiovasculaire oefeningen uit om calorieën te verbranden. Loop snel met een snelheid van 3 mijl per uur, speel dubbel tennis, fiets langzamer dan 10 mijl per uur of neem deel aan wateraerobics. Train met een snelheid waarbij u nog steeds kunt praten maar niet kunt zingen. U kunt ook uw trainingsintensiteit verhogen, zodat u slechts enkele woorden kunt zeggen voordat u ademhaalt. Hiermee kunt u de duur van uw training halveren en toch dezelfde resultaten behalen.

4.

Plan krachttraining op twee dagen van de week om spierweefsel te behouden en op te bouwen, dat meer calorieën verbrandt dan vet. Werk alle belangrijke spiergroepen, inclusief je buik, armen, benen, heupen, schouders en borst. Gebruik machines, uw lichaamsgewicht of losse gewichten voor weerstand.

5.

Neem gerichte oefeningen op in uw krachttrainingsroutine om uw obliques te verstevigen die zich onder uw buikvet verbergen. Wanneer het vet vermindert, worden uw gespierde spieren weergegeven. Volgens een studie in opdracht van de American Council on Exercise zijn knieheffen in de stoel van een kapitein en fiets- en omgekeerde crunches de meest effectieve oefeningen om je obliques aan te pakken.

Tips

  • Als je de aanbevolen hoeveelheid cardio niet in één keer kunt doen, deel je het in drie, 10 of 20 minuten durende sessies gedurende de dag.
  • Als je nieuw bent in krachttraining, overweeg dan om een ​​gecertificeerde trainer in te huren om je te laten zien hoe je de oefeningen correct en veilig kunt uitvoeren.

Waarschuwing

  • Raadpleeg een arts voordat u begint met een dieet of oefeningsroutine, vooral als u een medische aandoening of letsel heeft.

Bekijk de video: Buikvet Verbranden - Thuis Training! (September 2020).