Geschiktheid

Een plan voor gewichtsverlies van 28 dagen


Vetverlies vereist een hele levensstijlbenadering

Creata's / Creata's / Getty-afbeeldingen

Elk goed gewichtsverliesplan zal een veelzijdige aanpak hebben, door een combinatie van dieet, lichaamsbeweging en levensstijlbeheer. Achtentwintig dagen is niet lang om veel gewicht te verliezen, maar na een uitgebalanceerd programma, kunt u redelijkerwijs verwachten om te verliezen met een veilige snelheid van ongeveer 2 pond per week. Als u deze stijl van het programma gedurende een langere periode volgt, blijft u vet verliezen met behoud van een gezonde levensstijl.

De ophef over eten

Het is verleidelijk om te geloven dat in de sportschool de magie gebeurt, in werkelijkheid is het de keuken die je succes zal maken of breken. Hoewel voedingsaanbevelingen verwarrend kunnen zijn, is er een eenvoudige richtlijn: elke maaltijd moet een eiwitbron bevatten - zoals mager vlees, gevogelte, vis of eieren - een gezonde vetbron (zoals noten of olijfolie), veel groenten en wat koolhydraten (fruit of volle granen). Voor mannen, ga voor een portie eiwit tweemaal de grootte van je handpalm, een portie vet twee keer de grootte van je duim (of een scheutje of twee als je olie gebruikt), een portie koolhydraten twee keer de grootte van je cupped palm en een portie groenten die tweemaal zo groot zijn als je vuist. Voor vrouwen, streef naar een portie eiwit ter grootte van je handpalm, een portie vet ter grootte van je duim (een scheutje olie), een portie koolhydraten ter grootte van je handpalm en een portie groenten ter grootte van je vuist. Vermijd junkfood en suikerhoudende dranken om echt het meeste uit uw dieet te halen.

Ga aan de slag

Regelmatig sporten is een belangrijk onderdeel van afvallen. Om energie opgeslagen als vet te verbranden, moeten uw trainingen uitdagend en regelmatig zijn. Drie tot vijf sessies van 60 minuten van matige intensiteit of 30 minuten van hoge intensiteit cardio per week is genoeg voor de meeste mensen. Het gebruik van websites of apps voor het bijhouden van calorieën kan u helpen meten of u voldoende beweging doet voor uw specifieke situatie. Als je veel te verliezen hebt en heel nieuw bent om te oefenen, kun je beginnen met wandelen en eenvoudige lichaamsgewicht oefeningsroutines - zoals knielende pushups, squats en situps. Als je meer zelfvertrouwen hebt, zijn teamsporten, gewichtheffen en gymlessen allemaal zeer effectieve manieren om gewicht te verliezen en je spiermassa en -tonen op te bouwen.

Raak het kussen

Slaap wordt vaak vergeten als het gaat om vetverlies, maar het is heel belangrijk als je van plan bent om het gewicht te verliezen en af ​​te houden. Een studie uit 2011 van de International Association for the Study of Obesity, gepubliceerd in Obesity Reviews, toonde aan dat minder dan vijf uur slaap per nacht aanzienlijk bijdroeg aan een toename van obesitas en aanverwante ziekten. Verminderde slaap leidt meestal tot meer hunkeren naar en honger, minder wilskracht om gezonde voedselkeuzes te maken, lagere fysieke activiteit en lager energieverbruik. Door zeven tot negen uur slaap per nacht te krijgen, verbeter je de resultaten van je vetverlies tijdens het 28-daagse programma.

Leven ondersteunt

Uw levensstijl zal een grote invloed hebben op uw succes van het gewichtsverlies. Beperk uw alcoholinname één nacht per week tot een paar drankjes. Omring jezelf met mensen die je doelen ondersteunen en je helpen op koers te blijven. Maak het gemakkelijker om je aan het plan te houden door je maaltijden van tevoren te bereiden, je workouts in te plannen in je dagelijkse routine en alarmen in te stellen om je eraan te herinneren dat je je klaarmaakt om naar bed te gaan. Succesvol vetverlies gaat echt over het beheren van uw omgeving, zodat het gemakkelijk is om uw dieet, training en slaapgewoonten goed te krijgen.

Bekijk de video: Relaxen en afvallen? Het kan! Boektrailer Het Relax Dieet (September 2020).