Geschiktheid

Wat verbrandt meer calorieën, hardlopen op loopband versus hardlopen in het zwembad

Wat verbrandt meer calorieën, hardlopen op loopband versus hardlopen in het zwembadWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hardlopen op een loopband zorgt voor een snelle calorieverbranding.

George Doyle / Stockbyte / Getty Images

Als u voorzichtig bent met wat u eet, kunt u regelmatig gaan sporten, zoals hardlopen. Elke vorm van oefening is beter dan geen, maar het uitkiezen van een die calorieën sneller verbrandt is ideaal als u angstig bent om een ​​paar kilo te laten vallen. Hardlopen in een zwembad biedt een andere vorm van oefening dan hardlopen op een loopband, maar de training op de loopband helpt u meestal om sneller calorieën te verbranden.

Wegspattend de calorieën

Je kunt je hardloopschoenen achterlaten voor een water jogging workout. Deze oefening is geschikt om te doen in thuiszwembaden of community atletische centra. Water joggen kan je helpen honderden calorieën te verbranden. Volgens CalorieLab verbrandt een persoon van 165 pond ongeveer 525 calorieën tijdens een 60 minuten durende jogging sessie. Iemand die 215 pond weegt, verbrandt ongeveer 683 calorieën tijdens dezelfde lengte van joggen.

Ren naar een dunnere lichaamsbouw

Hardlopen op een loopband simuleert nauwer het traditionele buitenrennen. Het zal niet lang duren voordat je loopband-sessie een beetje zweet. CalorieLab meldt dat een persoon van 165 pond ongeveer 503 calorieën verbrandt in een uur hardlopen, 675 calorieën in een uur hardlopen en 818 calorieën in een uur hardlopen. In dezelfde drie trainingsintensiteiten verbrandt een persoon van 215 pond respectievelijk ongeveer 653, 878 en 1.063 calorieën.

Gezond voor uw gewrichten

Het kan een overgangsperiode duren totdat je vertrouwd bent met water joggen. Het water biedt aanzienlijke weerstand, wat betekent dat u uw armen en benen niet in een typisch joggingstempo kunt bewegen. Het voordeel van deze training is echter de geringe impact, behalve het vermogen om je koel en verfrist te houden. Als traditioneel joggen te veel gewrichtspijn oplevert, kan joggen met water een pijnvrij alternatief bieden.

Volg uw trainingsvoortgang

Als u een loopband gebruikt voor uw hardlooptraining, ontvangt u een aantal voordelen die deze activiteit gunstig kunnen maken voor buiten hardlopen. U kunt niet alleen genieten van een kamer met klimaatregeling en toegang tot tv, maar veel loopbanden bieden veelzijdigheid. U kunt de snelheid, lengte en helling van uw training aanpassen, uw hardlopen interessant houden door een van de vooraf ingestelde trainingen van de loopband te kiezen en uw hartslag, afgelegde afstand en geschatte calorieverbranding volgen.

Bronnen (2)