Geschiktheid

Kalf strekt zich uit om dikke kalveren kwijt te raken

Kalf strekt zich uit om dikke kalveren kwijt te raken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Rekoefeningen kunnen de kuiten slank maken.

PhotoObjects.net/PhotoObjects.net/Getty Images

Als uw huidige trainingsregime u grote volumineuze kalveren heeft opgeleverd, is het tijd om wat Pilates-rekoefeningen te proberen. Pilates-oefeningen zijn oorspronkelijk gemaakt voor dansers en zijn gericht op het verlengen en versterken van de spieren, waardoor een langer, slanker uiterlijk ontstaat. Kalfstrekoefeningen zijn gemakkelijk te beheersen, kunnen bijna overal worden beoefend en vereisen geen speciale apparatuur. Combineer het oprekken van kalveren met een gezond dieet en cardio-werk om het lichaamsvet te verminderen.

Voel de trek

Er is een grote spier genaamd de gastrocnemius die het uitpuilende deel van het kalf vormt, en een brede spier die eronder ligt genaamd de soleus. Trapkalf verhoogt het doel van het gehele kalf en helpt de onderbeenspieren te vormen en te versterken. Je hebt een stap of dik telefoonboek nodig om op te staan ​​met de ballen van je voeten en je hakken hangen niet ondersteund. Houd een leuning of stoel vast voor ondersteuning en laat je hielen langzaam naar de vloer zakken totdat je de rek in je kuiten voelt. Ga weer omhoog en til op de ballen van je voeten. Herhaal 10 tot 15 keer.

Neerwaartse hondenrek

De naar beneden kijkende hond is een algemeen erkende yogapositie die het hele lichaam versterkt en strekt. Kniel op een mat op handen en voeten met je handen onder je schouders en je knieën net achter je heupen. Duw terug met je heupen en til op zodat je handen en voeten op de mat liggen en je lichaam een ​​omgekeerde vorm heeft. Ontspan je enkels en druk je hielen naar beneden om je kuitspieren te voelen strekken. Houd 30 seconden vast en keer dan terug naar de knielende positie. Herhaal dit drie tot vijf keer.

Op de vloer

Ga op een mat zitten en vouw één been in met je andere been uitgestrekt voor je. Leun naar voren en leg je handen rond de bal van je uitgestrekte voet. Trek voorzichtig terug zodat je tenen naar voren komen en ongeveer 20 seconden vasthouden. Herhaal dit aan de andere kant. Je kunt deze oefening ook doen met je rug recht en een band - of oude riem - om de bal van je voet gebruiken om hem naar je toe te trekken.

Balletstijl

Plie is een balletbeweging waarbij de knieën gebogen zijn en de rug recht wordt gehouden. Balletdansers hebben nooit dikke kalveren. Voor dit stuk begin je met je hielen een paar centimeter uit elkaar en je tenen naar buiten gericht. Buig je knieën om langzaam naar een squatpositie te gaan of totdat je voelt dat je niet verder kunt. Houd je hoofd omhoog, je rug recht en je buik naar binnen gezogen. Breng gewicht aan je hielen en rol dan op de ballen van je voeten en houd 10 seconden vast. Keer terug naar een rechtopstaande positie en herhaal vijf keer.

Bronnen (5)

Fotocredits

 • PhotoObjects.net/PhotoObjects.net/Getty Images


Bekijk de video: Joyful Noise (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Ethan

  Schrijf je graag zodanig dat je dan een discussie over duizend pagina's hebt, je merkt de onderwerpen van de vraag goed

 2. Redmond

  Beschouw je jezelf als een modern persoon en wil je alles weten over de goederen en diensten die de consumentenmarkt vandaag de dag rijk is? Bezoek onze website voor een verscheidenheid aan artikelen die u de professionele mening zullen geven van bijna elk product dat momenteel op de markt is.

 3. Shepley

  Het is aangenaam, deze zeer goede gedachte moet precies exclusief zijn

 4. Kane

  Normul, ik ben er al heel lang naar op zoek! bedankt allemaal...

 5. Turamar

  Naar mijn mening heb je niet gelijk. Ik ben er zeker van. Laten we het bespreken.

 6. Tapio

  Uw idee is gewoon uitstekend

 7. Dulkis

  Daarin is er iets. Dankzij de uitleg.Schrijf een bericht