Geschiktheid

Calisthenische oefeningen om vet te verbranden

Calisthenische oefeningen om vet te verbrandenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Calisthenics gedaan in een snel tempo verbrandt calorieën om vet te elimineren.

Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images

Reclames hyping de nieuwste rages in fitnessapparatuur en technieken zijn gebruikelijk. Hoewel het uiteindelijke doel is om een ​​verkoop te doen, is er een rode draad in de claims, omdat actief worden de eerste stap is om vet te verbranden en fit te worden. Programma's die afhankelijk zijn van gymnastiek om de vetverbrandende eigenschappen van uw lichaam te verbeteren, zijn effectief als u ze consequent gebruikt. Ze zijn eenvoudig maar effectief omdat gymnastiek een uitdagende training voor het hele lichaam biedt.

Algemene vetverbrandingseffecten

Calisthenics in het algemeen zal uw lichaam aanmoedigen om vet te verbranden omdat het meervoudige gewrichtsoefeningen zijn die spieren opbouwen. Spierweefsel is actief, dus hoe meer spieren je hebt, hoe meer vet je kunt verbranden. Spier verbrandt zelfs calorieën alleen om te behouden, dus het gebruik van gymnastiek om spieren op te bouwen zal vet als energie verbranden tijdens de training en wanneer u niet traint.

De cardio-component

Door je lichaam te bewegen om gymnastiek uit te voeren, zal je metabolisme op gang komen, maar door snel gymnastiek te doen en met weinig of geen rust tussen de oefeningen door zal je de vetverbranding verhogen door een element cardio te introduceren. Bovendien bespaart het uitvoeren van gymnastiek in een verhoogd tempo u tijd door gelijktijdig een cardiotraining en weerstandstraining te bieden.

Een Calisthenics Circuit

Er zijn een aantal oefeningen voor gymnastiek die je kunt samenstellen om een ​​circuittraining te maken: bijvoorbeeld jacks, pushups, squats met lichaamsgewicht. Kies vijf en doe een set van elk zonder rust tussen. Ren vier tot vijf keer door je circuit en rust tussen de circuits uit tussen 60 en 90 seconden. Een voorbeeld van een bloedpompend, vetverbrandend circuit zou kunnen zijn om 10 tot 15 squat sprongen, 25 tot 30 lunges, 10 tot 15 pull-ups, 20 tot 25 pushups en 20 tot 25 crunches te doen. Rust even en ga dan opnieuw.

De HIIT-optie

Persoonlijke trainers bevelen hoge intensiteit intervaltraining, HIIT, aan als een manier om de vetverbranding te verbeteren. Doe springen jacks of springtouw voor de "rust" intervallen tussen intervallen van gymnastiek gedaan in een snel tempo met behoud van de juiste vorm. Je kunt bijvoorbeeld twee tot drie minuten touwtjespringen om op te warmen en dan een minuut lang zoveel pushups doen als je kunt en nog een minuut zoveel crunches als je kunt. Pak het springtouw weer op voor een rustpauze van een minuut, doe dan een minuut squats met lichaamsgewicht en een minuut met push-ups. Spring opnieuw een minuut voordat je nog twee minuten lunges en pull-ups doet. Blijf 20 tot 30 minuten door de oefeningen fietsen en neem een ​​minuut om touw te springen tussen elke twee minuten gymnastiek. Koel drie tot vijf minuten af ​​wanneer je klaar bent met touwtjespringen.


Bekijk de video: HOW MANY REPS You Should Be Doing. 2018 (Augustus 2022).