Geschiktheid

Kunt u grote armen krijgen met 8 pond halters?


Ga uit je comfortzone en daag jezelf uit met zwaardere gewichten.

Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

Acht pond halters zijn goed voor een paar dingen zoals het uitvoeren van warming-up sets, het verbeteren van spieruithoudingsvermogen en het openen van een deur - maar als het gaat om het bouwen van grote armen, zijn ze in wezen nutteloos. Ondanks alle angsten of twijfels die je hebt over het volproppen met gewichten, is de kans groot dat ze volledig ongegrond zijn. Of u nu een man of een vrouw bent, er is veel werk voor nodig om grote armen te krijgen. Door zwaardere gewichten op te heffen, bouw je spieren op die resulteren in een slank, atletisch lichaam in plaats van een Hulk-uiterlijk te creëren.

Het 'kwaad' van Muscle

Er zijn veel mensen die bang zijn voor spieren, maar er zijn ook een groot aantal die meedogenloos werken om het op te bouwen. De personen in de laatste categorie weten wat er aan de hand is. Spier is dichter dan vet, wat betekent dat een pond spier minder ruimte inneemt dan een pond vet. Over het algemeen geldt dat hoe meer spieren je hebt, hoe compacter je lichaam bij een bepaald gewicht zal zijn. Muscle heeft ook nog iets anders: het verbrandt calorieën. Terwijl vet nutteloos zit, is de spier voortdurend bezig zichzelf te herstellen en te onderhouden. Dit betekent dat hoe meer spieren je hebt, hoe meer calorieën je verbrandt. Een hoger metabolisme helpt u bij het bereiken en behouden van een gezond lichaamsgewicht en samenstelling.

Om groot te worden, moet je groot worden

Als je doel is om spieren op te bouwen en grote armen te krijgen, moet je afzien van halters die in mooie kleuren komen en op weg gaan naar de lelijke gietijzeren. Het opbouwen van spiervezels kost veel inspanning in en uit de sportschool. Om spieren op te bouwen, moet u gewichten gebruiken die tussen 67 en 85 procent van uw maximale herhaling vallen. Als u bijvoorbeeld het meest kunt gebruiken voor een biceps-krul, is dit 20 pond. halter, dan moet u halters opnemen van 13 tot 17 lbs. - of zo dicht mogelijk bij de beschikbare haltergewichten.

Haast je trainingen niet

Terwijl halters kunnen worden gebruikt om grote armen te krijgen, is het geen project dat je kunt haasten. U moet niet alleen toegewijd zijn aan regelmatig trainen, u moet ook een aanzienlijke hoeveelheid tijd aan uw trainingen kunnen besteden. De National Strength and Conditioning Association stelt voor om drie tot zes sets van zes tot 12 herhalingen van elke oefening te voltooien. Uw gemiddelde armtraining kan bestaan ​​uit drie oefeningen voor uw biceps, triceps en schouders. Als je aan de lage kant van het set / rep-spectrum werkt - drie sets van zes herhalingen voor negen oefeningen - voer je in totaal 162 herhalingen uit. Als je aan de andere kant werkt - zes sets van 12 herhalingen voor negen oefeningen - zul je uiteindelijk in totaal 648 herhalingen doen; dat gaat veel tijd in de sportschool opleveren.

Neem een ​​piek in je genenpool

Het potentieel voor grote armen, ongeacht of u een kilo gebruikt. halter of een 40 pond. halter, is uiteindelijk afhankelijk van het vermogen van uw lichaam om spieren te krijgen. Als je een genetische aanleg hebt om spieren te winnen, zul je waarschijnlijk merken dat je een lager aantal herhalingen kunt uitvoeren, minder vaak kunt trainen en toch spiermassa kunt winnen. Als uw genen echter in de tegenovergestelde richting wijzen, kunt u elke week uren in de sportschool doorbrengen en nog steeds geen toename van de armgrootte opmerken.

Bronnen (1)

Bekijk de video: 30 Day Body Transformation - DAY 4. VLOG 9 S2 (September 2020).