Geschiktheid

Kunnen oefeningen je gezicht slank maken?


Aërobe oefeningen kunnen u helpen vet op uw gezicht te verliezen.

Christopher Robbins / Photodisc / Getty Images

Hoewel een calorierijk dieet en een zittende levensstijl kunnen leiden tot vetophopingen rond je middel en onder je bovenarmen, kan vet ook rond je gezicht verschijnen. En hoewel overtollig vet een aantal gezondheidsrisico's met zich meebrengt, kan een mollig gezicht je zelfbewust maken over je uiterlijk. Door lichaamsbeweging en een gezond dieet kun je het vet in je lichaam verbranden, ook op je gezicht.

Tip

  • Hoewel je niet kunt trainen om vet in het gezicht te verminderen, zal algehele gewichtsverlies je gezicht slanker maken.

Breek de mythe van spotreductie

Laat je niet verleiden om het vet op je gezicht te verbranden door krachtig op de sportschool te kauwen, je wenkbrauwen op en neer te zetten of je kaak te bewegen. Hoewel het verleidelijk is om te geloven dat het werken aan een specifieke spier het vet in dat gebied verbrandt, wordt dit concept plekvermindering genoemd en het is een veel voorkomende fitnessmythe. De American Council on Exercise merkt op dat oefening je zal helpen vet te verbranden, maar het vetverlies dat je ervaart zal door je hele lichaam zijn.

Overal vet verbranden, inclusief je gezicht

Een eenvoudige manier om het proces van het verbranden van vet te benaderen, is om routinematig meer calorieën te verbranden dan u verbruikt om uw lichaam een ​​calorietekort te geven. Het creëren van een calorietekort vereist regelmatige lichaamsbeweging en aandacht voor uw dieet. Als u een aanzienlijke hoeveelheid vet door uw lichaam draagt, kan het enkele weken duren voordat u merkt dat het vet uit uw gezicht verdwijnt. MayoClinic.com beveelt aan om een ​​realistisch vetverliesdoel te stellen en aantekeningen die tot 2 pond per week willen verliezen, zijn verstandig. Als je problemen hebt om af te vallen, verminder dan je calorie-inname met 500 calorieën, merkt Bodybuilding.com op.

Aerobe oefeningen toevoegen

Je lichaam verbrandt constant calorieën gedurende de dag, maar tijdens aerobe oefeningen neemt de snelheid waarmee je calorieën verbrand dramatisch toe. Als zodanig is aerobe oefening een effectieve manier om een ​​calorietekort te creëren. Het trainingsschema dat u aanneemt, hangt af van uw interesses en levensstijl; Als je het leuk vindt om in een groep te trainen, probeer dan een step-aerobicsles in de sportschool. Als je liever een meer eenzame calorie verbrandt, ga dan joggen. Harvard Medical School merkt op dat een persoon van 185 pond 444 calorieën verbrandt in 30 minuten high-impact step-aerobics en 400 calorieën in 30 minuten joggen bij 5,2 km / u.

Toon met gezichtsoefeningen

Hoewel gezichtsoefeningen niet snel genoeg calorieën verbranden om een ​​merkbare hoeveelheid vet te verbranden, kunnen de spieren in je gezicht je gezichtsspieren versterken. De website meldt gezichtsyoga is een groeiende bevlieging die mensen kunnen gebruiken om de tekenen van veroudering te verminderen. Oefeningen zijn onder meer je wangen uitblazen en de lucht 30 seconden van de ene naar de andere kant duwen en herhaalde kussenbewegingen met je lippen maken.

Bekijk de video: 5 tips voor een dunner gezicht (Augustus 2020).