Categorie Geschiktheid

De beste voetaanval voor sprinten
Geschiktheid

De beste voetaanval voor sprinten

Olympische sprinter Usain Bolt laat nooit zijn hielen de grond raken tijdens een race. Stuart C. Wilson / Getty Images Entertainment / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Sprintlengte Lengte versus frequentie 2 Versterkt rennen of je tenen of hakken de kuiten? 3 De gemiddelde inches per pas bij hardlopen 4 Juiste voetplaatsing tijdens hardlopen Lopers op korte afstand maken meestal gebruik van een voorvoetaanslag om de maximale hoeveelheid voortstuwing tijdens een sprint te bereiken.

Lees Verder
Geschiktheid

10 redenen om te roeien

Roeien is een gewrichtsvriendelijke oefening met weinig impact. Stockbyte / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Verliezen Vet Roeien 2 Vergelijking van Roeien & Kajakken voor Oefening 3 Bouwt Zwemmen Pecs? 4 Welke invloed heeft roeien op uw borst? Er zijn veel manieren om fit te worden en in vorm te blijven. Je kunt rennen, fietsen of dansen op weg naar fitness of, als je wilt, roeien.
Lees Verder
Geschiktheid

10 manieren om strakke kuitspieren te strekken

Uitrekken van kalveren kan de bewegingskwaliteit verbeteren en letsel voorkomen. Thinkstock-afbeeldingen / Stockbyte / Getty-afbeeldingen Gerelateerde artikelen 1 Oefening voor de bovenste innerlijke gastrocnemius-spier 2 Strek uw heupflexspieren voor balletdansers 3 Een diepe rek voor de Soleus 4 Strek de achillespees met behulp van een wandkuitflexibiliteit is de sleutel tot een gezonde voet en enkel functie, solide sportprestaties en blessurepreventie.
Lees Verder
Geschiktheid

10 strekt zich uit om van een stijve rug af te komen

Neem verschillende rekoefeningen op in uw dagelijkse routine om de stijfheid van de rug te verlichten. Thinkstock Images / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Oefeningen die uw buikspieren verlengen 2 Gebruik een Lat Stretch om gespannen rugspieren te ontspannen 3 Hoofd tot teen Stretch routine 4 Span uw nekspieren Rugstijfheid kan een demper op uw dagelijkse schema zijn, waardoor het moeilijk wordt om te oefenen, huishoudelijke klusjes te doen of zelfs uit bed te komen.
Lees Verder
Geschiktheid

Helpt een training van 1/2 uur u om af te vallen?

Dertig minuten per dag kan helpen om extra lichaamsvet af te werpen. Stockbyte / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Kan 20 minuten joggen buikvet verliezen? 2 Kun je afvallen op een sportfiets? 3 Kan joggen op een loopband het gewicht langzaam verminderen? 4 Werkt Elliptical Work Your Love Handles? Na verloop van tijd kunnen trainingen van 30 minuten u helpen in een gestaag tempo af te vallen als u de juiste oefeningen kiest en uw dieet in de gaten houdt.
Lees Verder
Geschiktheid

10 pond halter trainingen

Met halters kunt u vrijwel overal weerstandstrainingen uitvoeren. Ablestock.com/AbleStock.com/Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Krijg gescheurde schouders 2 Kunnen vrouwen de Spartacus-training doen? 3 Geweldige training van 20 minuten 4 Triceps en borsttrainingen Halters zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor bijna elke weerstandstraining.
Lees Verder
Geschiktheid

10 beste ideeën voor een training op de loopband

De loopband is een geweldig hulpmiddel om te gebruiken wanneer u niet buiten kunt trainen. Stockbyte / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Hoge intensiteit Korte duur Workouts 2 Eenvoudig schema voor snelheid voor een loopband 3 Sprinter Workouts op een loopband 4 Een sprintroutine starten op een loopband Misschien loop je graag buiten - maar wanneer de winter toeslaat, een loopband is een warm en droog alternatief.
Lees Verder
Geschiktheid

10 feiten over enkelgewichten

Als een persoon te zwaar of extreem zwak is, wordt aanbevolen om tijdens het sporten geen enkelgewichten te gebruiken. Stockbyte / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Kan het dragen van enkelgewichten tijdens het rondlopen en joggen je benen opbouwen? 2 Wat is het beste om te gebruiken voor zelfgemaakte enkelgewichten? 3 Maakt het de hele dag dragen van enkelgewichten een verschil?
Lees Verder
Geschiktheid

10 beste yogahoudingen voor vrouwen

Yoga en diepe ademhaling verlichten stress van je dag. Jupiterimages / Pixland / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Strekoefeningen voor ruggengraatverlenging 2 Yoga voor heup die zich uitstrekt 3 Bikram Yogaposes: De halve schildpadhouding 4 Zijn de heupen versterkt door Bikram Yoga? Yoga biedt voordelen voor vrouwen die verder gaan dan gewichtsbeheersing, het verhogen van hun zelfrespect, het verlichten van stress, het verbeteren van je humeur en het geven van een energieboost.
Lees Verder
Geschiktheid

Is 1000 calorieën op een elliptische trainer een goede manier om gewicht te verliezen?

Het verbranden van 1.000 calorieën op een elliptische machine helpt je om af te vallen. Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Welke meer vet verbrandt: hometrainer of elliptisch? 2 calorieën verloren in twee uur op een skimachine 3 De calorieën verbrand tijdens een typische weerstandstraining 4 Hoeveel gewicht kan een persoon verliezen als ze een dag lang elke dag traint?
Lees Verder
Geschiktheid

10-speed fietsen versus 3-speed fietsen

Tien-speed fietsen zijn aanzienlijk sneller dan 3-speed fietsen vanwege hogere overbrengingsverhoudingen. John Foxx / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Voordelen en nadelen van Single Speed ​​Bikes 2 Comfort Vs. Cruiser-fietsen 3 Het verschil in mountain- en cruiser-fietsen 4 Wat is het verschil tussen een downhill-fiets en een freeride-fiets?
Lees Verder
Geschiktheid

De 10 beste manieren om gewicht te verliezen in het torsogebied

Oefening kan helpen je romp af te slanken. George Doyle / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Sleutels tot een slankere buik 2 Oefening & Dieet Alternatieven voor een buikwandcorrectie 3 Goede trainingen voor het bijsnijden van de kont en maag 4 Oefeningen om onderhuids vet te verliezen Je romp omvat je borst en buik en afvallen van deze gebieden vereisen een benadering van het hele lichaam om af te vallen omdat spotvermindering niet mogelijk is.
Lees Verder
Geschiktheid

16 weken durend trainingsprogramma

Het hebben van een trainingspartner kan zeer nuttig zijn om u gemotiveerd te houden. Robert Daly / OJO Images / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Zes weken durende fitnessprogramma 2 P90X Fase 3 Workouts 3 Verliezen 20 pond op een hometrainer 4 4-daagse trainingsschema voor vrouwen Om het meeste uit een trainingsprogramma te halen, is het verstandig om te kiezen één die drie tot vier maanden van consistente inspanning vereist.
Lees Verder
Geschiktheid

Aerobe oefeningen van 15 minuten

Springtouw zorgt voor een krachtige training in slechts 15 minuten. Pixland / Pixland / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Oefening die 500 calorieën verbrandt 2 Calorieën verbrand op een loopband op basis van snelheid en tijd 3 Aërobe oefeningen thuis voor de buik 4 Calorieën verbranden op een hometrainer Vs. Lopen Het kan vaak lastig zijn om overdag tijd in te plannen voor aerobe oefeningen, maar gezien de enorme voordelen van deze vorm van oefening, moet het vinden van tijd om te bewegen - zelfs voor slechts 15 minuten - een prioriteit zijn.
Lees Verder
Geschiktheid

10-daagse Butt-Toning trainingplannen

Je bilspieren zijn echt drie spieren, en bij toning moet je ze allemaal activeren. Photos.com/PhotoObjects.net/Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Toon uw dijen en kuiten zonder gewicht Machines en pillen 2 Toon het gebied rechts onder uw billen 3 Verbrand buikvet en afvallen met een intervaltraining van zeven minuten 4 Span uw nekspieren aan trainen, of een specifiek deel van je lichaam trainen, om af te vallen werkt niet, dus als je vet op je billen hebt, of de spieren in je billen, moet je dit eerst verwijderen voordat je de gewenste definitie van een afgezwakt kunt zien kont.
Lees Verder
Geschiktheid

20-daagse trainingsschema voor een bikinilichaam

Een bikini-klaar lichaam vereist veel werk. Kraig Scarbinsky / Photodisc / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Vier weken trainingsschema voor mannen voor snel gewichtsverlies 2 Maakt een trapklimmer je dijen slanker? 3 Train als je dunne dijen wilt 4 Een stapsgewijze trainingsroutine voor maagvet Het krijgen van een bikini-klaar lichaam is geen kleine onderneming en 20 dagen is een zeer korte periode om echte verandering te zien.
Lees Verder
Geschiktheid

Hoe 3 druppelsets met halters te doen

Stel je halters van tevoren in zodat je geen tijd verspilt tussen sets. Comstock / Comstock / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Omgekeerde piramide-training Workout voor vetverlies 2 Bouw enorme spiermassa met isometrische oefeningen 3 Doe een Barbell Twist 4 Duw uzelf Gewichtheffen Drops sets zijn een bodybuildingtechniek waarbij u op één gewicht traint totdat u bereikt spierfalen, verlaag vervolgens het gewicht en haal het maximum er weer uit.
Lees Verder
Geschiktheid

20 minuten ademhalingsoefeningen

Alternatieve neusgatademhaling is kalmerend en focust. Visage / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Aanbevolen ademhalingsoefeningen voor ouderen 2 Ademhalingsoefeningen voor dansers 3 Bhastrika Pranayama om gewicht te verliezen 4 Ademhalingsoefeningen voor centreren en aarden Negeer ademhalingsoefeningen terwijl u werkt aan fitnessmijlpalen in aerobe capaciteit, flexibiliteit en krachtopbouw en je laat een aantal belangrijke voordelen op tafel liggen.
Lees Verder
Geschiktheid

Gewichtsverliesprogramma van 12 weken vergeleken met een fitness-uitdaging van 30 dagen

Gewichtsverlies en fitness uitdagingen omvatten beide oefening. Jupiterimages / Merk X Afbeeldingen / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Vermijd opstapelen na gewichtsverlies Succes 2 De beste gewichtheffen workout voor beginners 3 Om de dag verschillende spieren trainen 4 Gewichtwaarnemers Online dieetprogramma Fit worden of afvallen is soms niet genoeg om sommige mensen te motiveren.
Lees Verder
Geschiktheid

Een plan voor gewichtsverlies van 28 dagen

Vetverlies vereist een hele levensstijlbenadering Creata's / Creata's / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Start P90x Dagelijkse trainingen 2 Menuplan voor een gezonde atleet 3 Trainingsroutines voor mannen om te knippen maar niet enorm 4 Vorm Abs in bed voor vrouwen Elk goed gewichtsverliesplan zal een veelzijdige aanpak volgen, door een combinatie van dieet, lichaamsbeweging en lifestyle management.
Lees Verder
Geschiktheid

5x5 trainingsprogramma om vet te verliezen

Pak een reep, wat borden en halters en blijf uit de buurt van machines. Photodisc / Photodisc / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Aanbevolen massaplanning Routines 2 Trainingsroutine van 3 dagen voor mannen om gewicht te verliezen 3 Lichaamsvet versnipperen na het ophopen 4 Massa opbouwen en een platte buik behouden? Krachttraining verandert uw spieren in vetverbrandende motoren.
Lees Verder