Categorie Geschiktheid

Hoe u thuis kunt rennen zonder een loopband
Geschiktheid

Hoe u thuis kunt rennen zonder een loopband

Thuis sporten helpt de koude weersomstandigheden te verslaan. Sean Murphy / Lifesize / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Goede oefeningen om calorieën te verliezen terwijl je op de bank zit 2 Calorieën verbrand op een loopband op basis van snelheid en tijd 3 Verlaag een tijd voor het uitvoeren van een mijl voor een 10k 4 toon Je dijen en kuiten zonder gewichtsmachines & Pillen Een loopband thuis hebben is effectief, maar het is niet de enige manier om thuis een stevige cardiotraining te krijgen.

Lees Verder
Geschiktheid

4-daagse oefenplan voor vrouwen

Het tillen van zware gewichten zal je niet omvangrijk maken - maar het zal je helpen om beter te worden. Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Trainingsplan voor drie dagen per week 2 Vijfdaagse training voor het hele lichaam voor mannen 3 16-weken trainingsprogramma 4 5-daagse trainingsplan inclusief Abs en Cardio met behulp van een vierdaags trainingsplan is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat u elk lichaamsdeel voldoende target.
Lees Verder
Geschiktheid

Gewichtsverdeling van 40 pond

Gebruik je vest om snelheid en versnelling op te bouwen. Gary Faber / Photodisc / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Een pull-up- en push-uproutine om kracht op te bouwen 2 Barbell-oefeningen voor gewichttraining voor vrouwen 3 Spieropbouwende trainingsplannen Een thuisgymnastiek gebruiken 4 Gewichtsvest Verticale trainingsoefeningen Het gewogen vest is een handig hulpmiddel, of u nu traint om snelheid, kracht en atletische kracht op te bouwen, of gewoon op zoek bent naar een manier om de training een beetje moeilijker te maken.
Lees Verder
Geschiktheid

45-daagse trainingsschema voor vrouwen

Dit 45-daagse trainingsplan combineert kracht, HIIT en traditionele cardio voor de beste resultaten. Jupiterimages / Photos.com / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Een goed trainingsplan om gescheurd te worden en veel lichaamsvet te snijden 2 Vrouwelijke figuur Concurrentie Trainingsplannen 3 Trainingsplan voor drie dagen per week 4 Weg met vetweefsel bij bodybuilding A 45 -dagen trainingsschema voor vrouwen moet drie gemeenschappelijke doelen omvatten: vetverlies, het opbouwen van spiermassa-definitie (of tonus) en het verbeteren van de algehele fitheid en kracht.
Lees Verder
Geschiktheid

5 manieren om beenspier te krijgen

Krachttraining is een manier om beenspieren op te bouwen, maar niet de enige. Thinkstock / Comstock / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Krijg gespierd uitziende benen 2 Bouw spieren zonder isometrie 3 Verhoog beenspier en sprintsnelheid met behulp van gewichten 4 benen op vrije dagen tijdens bodybuilding Goed gestemde benen met duidelijk gedefinieerde spieren dragen veel meer dan alleen een esthetische aantrekkingskracht - ze dragen je.
Lees Verder
Geschiktheid

45 minuten draaiende training

Serieuze spinners investeren vaak in speciale schoenen die in hun fietsen worden geklikt. Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Indoor Triathlete Trainer Workouts voor beginners 2 Hartslag bij het beklimmen van een heuvel 3 Verhoog vermogen en snelheid tijdens fietstrainingen 4 Conditionering met trapklimmen Als u van een competitieve training houdt of liever met uw bedrijf traint dan met uzelf , is een spinningles misschien iets voor u.
Lees Verder
Geschiktheid

Thuis 30 minuten durende cardio-oefeningen met lage intensiteit

Trainen met een hometrainer is een training van lage intensiteit. Jupiterimages / Photos.com / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Voordelen van de loopband en binnencyclus 2 De aanbevolen polsslag voor een oudere volwassene op een elliptische machine 3 Hoeveel gewicht kunt u verliezen met 50 minuten cardio gedurende vijf dagen per week?
Lees Verder
Geschiktheid

30-daagse hardloopwedstrijd

Beperk uw hardloopsessies tot drie keer per week om te beginnen, om uw lichaam de kans te geven om te rusten. John Howard / Digital Vision / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 6 maanden training voor een 5K 2 afvallen door 45 minuten te lopen 3 acht weken halve marathon trainingsprogramma's 4 Verkort een tijd voor het uitvoeren van een mijl voor een 10k hardlopen is een fantastische manier om fit en gezond, en is een van de beste cardio-oefeningen voor jou.
Lees Verder
Geschiktheid

Circuittrainingen van 45 minuten

Neem buiten een lichaamsgewicht circuitklasse. Mike Powell / Digital Vision / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Minigewichtcircuits voor vetverbranding & spierspanning 2 Een training die geen apparatuur gebruikt 3 Circuittraining met gewichtsmachines 4 Calisthenische oefeningen om vet te verbranden Als u het meeste uit uw training wilt halen een minimale hoeveelheid tijd, circuittraining is voor jou.
Lees Verder
Geschiktheid

Is 30 minuten zwemmen beter dan één uur hardlopen op de loopband?

Trainingsintensiteit en duur zijn belangrijk voor gewichtsverlies. Stockbyte / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Zwembad versus oceaan voor fitness 2 Een halve mijl zwemtraining 3 Voordelen en nadelen van zwemmen 4 De effecten van zwemmen versus Hardlopen op het hart Cardiovasculaire oefeningen zoals hardlopen en zwemmen bevatten tal van gezondheidsvoordelen, van gewichtsverlies tot het verminderen van uw risico op hart- en vaatziekten en het stimuleren van uw humeur, uw immuunsysteem en uw vermogen om met stress om te gaan.
Lees Verder
Geschiktheid

6 maanden training voor een 5K

Trainen met anderen maakt trainen eenvoudiger. David De Lossy / Photodisc / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Doelstelling voor het lopen van een marathon 2 Afvallen door training voor een 5K 3 30-daagse hardloopuitdaging 4 Geheimen voor het uitvoeren van een snelle 5K-training voor je eerste 5.000 meter race plaatst je in het gezelschap van degenen die de meest populaire weg-race-afstand in de Verenigde Staten hebben afgelegd.
Lees Verder
Geschiktheid

40-daagse plan om 10 pond te verliezen

Maak gewichtstraining onderdeel van uw 40-dagenplan. Stockbyte / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Bench Press training met 12 weken powerlifting 2 De beste gewichtheffen Oefeningen met behulp van een enkele plaat 3 De juiste trainingsroutine voor het verkrijgen van spieren 4 Hardcore trainingen om sterk en geript te worden Een gewichtsverlies van 10 pond kan maak een merkbaar verschil in uw uiterlijk, of dit de eerste 10 kilo is tijdens uw reis naar gewichtsverlies of dat laatste koppige beetje.
Lees Verder
Geschiktheid

5-daagse trainingsschema voor het afstellen en afvallen

Als u zich aan een trainingsschema houdt, kunt u afvallen. Comstock Images / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Krijg een platte buik 2 Bouw sterke armen met halters 3 De beste manieren om af te vallen Circuittraining 4 Herstellen van krankzinnigheid 5 dagen per week trainen is een grote stap in de goede richting als het gaat om vetverlies.
Lees Verder
Geschiktheid

15 minuten totale gewrichts- en lichaamstrainingen

Een mobiele workout houdt uw trainingsroutine duurzaam. Goodshoot / Goodshoot / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Vermindert het doen van push-ups maagvet? 2 De beste buikspieroefeningen 3 Krijg pecs & verlies lichaamsvet thuis 4 Training voor totale lichaamstint en vetverbranding Het vinden van tijd om te oefenen is moeilijk.
Lees Verder
Geschiktheid

Loopprogramma van 30 minuten voor het stemmen

Loopbandoefeningen kunnen helpen je onderlichaam te versterken. Stockbyte / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Het gemiddelde gewichtsverlies per week op HIIT-loopbandtraining 2 Intervallen versus heuvels voor loopbandinstellingen 3 De beste manieren om beenspieren op een loopband te versterken 4 De calorieën die tijdens HIIT op een loopband worden verbrand Loopbanden zijn veelzijdige fitness hulpmiddelen die u kunnen helpen calorieën te verbranden, lichaamsvet te verliezen en uw spieren te versterken.
Lees Verder
Geschiktheid

3-daagse-per-week training van het bovenlichaam

Selecteer zorgvuldig oefeningen voor het bovenlichaam. Jupiterimages / Photos.com / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Push & Pull-workouts 2 Serratus Anterieure workouts 3 Oefeningen om rhomboïden te isoleren 4 Schouderpers versus rechtop rij Het plannen van uw trainingsprogramma is essentieel voor een goed uitgebalanceerde routine die herstel mogelijk maakt, terwijl ook je spieren uitdagen.
Lees Verder
Geschiktheid

3-daagse trainingsroutine voor mannen om af te vallen

Weeg jezelf op hetzelfde tijdstip van de dag voor nauwkeurige resultaten. Digital Vision./Digital Vision / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 21-daagse Tone Up Workouts voor vrouwen 2 Home Training met halters en halters 3 Trainingsroutines voor mannen om te knippen maar niet enorm 4 5x5 Trainingsprogramma om vet te verliezen Als je wilt verliezen dat reservewiel, hebt u een combinatie van cardio en krachttraining nodig om uw doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken.
Lees Verder
Geschiktheid

Een training van 20 minuten voor buikvet

Mix gewichten en cardio voor het beste resultaat. Gallo-afbeeldingen / Getty-afbeeldingen Sport / Getty-afbeeldingen Gerelateerde artikelen 1 Gehele lichaamstrainingen met snelle resultaten 2 Goede weektrainingsplan om af te vallen 3 Trainingen met halterstoten 4 5-daagse trainingsplan inclusief buikspieren en buikspieren Verwijderen van buikvet is trainingsprioriteit Nee .
Lees Verder
Geschiktheid

1-maand trainingsplan voor een plattere buik

Een slankere taille is verkrijgbaar in één maand. Digital Vision./Photodisc/Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Onderhoud gewichtsverlies & eet nog steeds normaal voedsel 2 Wat voor soort sauzen zijn goed om af te vallen? 3 De beste taille Cinching-trainingen 4 Eenvoudige vetarme en caloriearme slowcooker Maaltijden Buikvet wordt niet als aantrekkelijk beschouwd, maar dat is de minst belangrijke reden waarom u het zou verliezen.
Lees Verder
Geschiktheid

Hoe 6-pack Abs met wateraerobics te krijgen

Wateraerobicslessen worden aangeboden voor mensen van alle leeftijden. Photodisc / Valueline / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Train je buikspieren in het zwembad 2 Doe een water Zumba-training 3 Wat zijn sit-ups voor zwemmers? 4 Schone racquetball-bril Als u in een warm klimaat leeft, wilt u misschien het grootste deel van uw oefening in een zwembad doen, vooral in de zomer.
Lees Verder
Geschiktheid

8 must-do yogahoudingen

Als je buiten yoga beoefent, voel je je verbonden met de natuur. Jupiterimages / Merk X Afbeeldingen / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Niet-dragende yoga 2 Wat is een goede stretchroutine voor het slapen gaan? 3 Bikram-yogahoudingen voor beginners 4 De beste yogahoudingen voor gewichtsverlies Genieten van een full-length studio-yogales met een instructeur en andere studenten om je te motiveren lijkt misschien een onmogelijkheid met je drukke schema - maar je kunt je eigen oefening maken met acht must-do yogahoudingen.
Lees Verder