Categorie Geschiktheid

Wat voor vezel na een training?
Geschiktheid

Wat voor vezel na een training?

Voedingsvezels zijn te vinden in een verscheidenheid aan plantaardig voedsel. Stockbyte / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Verbrandt uw lichaam vet voor brandstof op een caloriearm dieet? 2 Kan teveel vezels je buikpijn bezorgen? 3 Een lijst met op zetmeel gebaseerd voedsel dat u 4 haver en koolhydraten moet eten Veel mensen hebben de neiging meer aandacht te schenken aan hoeveel eiwitten en glucose ze consumeren na een training dan andere voedingsstoffen - inclusief voedingsvezels.

Lees Verder
Geschiktheid

7 minuten trainingsoefeningen

Basisoefeningen zoals push-ups helpen de training van 7 minuten snel te maken. Jupiterimages / Photos.com / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Snelle gewichtsverliesoefeningen om je op weg te helpen 2 De verbrande calorieën tijdens een TurboFire HIIT-training 3 De basisprincipes van Zumba & 20 minuten durende training 4 Een training die geen apparatuur gebruikt Zeven minuten voor een fittere, gezondere heb je een paar korte fitnessroutines nodig die de aantrekkingskracht van een verkorte training kunnen bieden.
Lees Verder
Geschiktheid

Een trainingsschema van 7 weken

Raadpleeg een arts bij het starten van een nieuwe trainingsroutine. Comstock Images / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Moet ik 5 dagen per week sporten? 2 afgezwakte benen in 30 dagen 3 Laat je maag eruit zien afgezwakt voor bikini Seizoen 4 Calorieën verbrand gedurende 45 minuten lichtgewichtheffen Een zeven weken durend trainingsplan is zeldzaam in de hedendaagse plastische chirurgie-liefhebbende en ik wil het nu in de samenleving.
Lees Verder
Geschiktheid

Ab Oefeningen voor mensen ouder dan 50

Een sterke kern kan u minder kwetsbaar maken tijdens het sporten. Jupiterimages / Pixland / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Yogaoefeningen voor de longen 2 Strek de rug uit 3 Doe zijcrunches 4 Doe een hoofdrol Uw kern zorgt voor stabiliteit voor uw boven- en onderlichaam, beschermt uw interne organen en helpt u te ademen.
Lees Verder
Geschiktheid

60-daagse trainingsplan

Door een langetermijnfitnessplan te maken, kunt u zich beter concentreren en uw gezondheidsdoelen bereiken. Comstock-afbeeldingen / Stockbyte / Getty-afbeeldingen Gerelateerde artikelen 1 Trainingsroutine voor het verkrijgen van maat en toon 2 5-daagse trainingsplan inclusief Abs en Cardio 3 Oefeningen om grotere kalveren en gescheurde benen te krijgen 4 Training voor Total-Body Toning en vetverbranding na een 60- dagtrainingsplan biedt verschillende voordelen, waaronder het toevoegen van afwisseling aan uw trainingsschema en ervoor zorgen dat u alle spieren raakt voor een training voor het hele lichaam.
Lees Verder
Geschiktheid

Ab Oefeningen Zonder Pushups

De kriskrasoefening schakelt voortdurend de tegenovergestelde elleboog naar de tegenovergestelde knie. IT Stock / Polka Dot / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Effectieve platte buikworkouts 2 Pilates voor het verstevigen en aanhalen van de huid 3 Oefeningen voor de onderbuik en de buik 4 Heupflexor Oefeningen om de hele dag te zitten U hebt misschien een trend opgemerkt in ab-oefeningen die combineer push-ups met abs, maar ab-oefeningen kunnen worden bereikt zonder push-ups.
Lees Verder
Geschiktheid

De Ab Circuit-training voor beginners

Om een ​​strakke buik te krijgen, heb je een training nodig die vet verbrandt en spieren opbouwt. Jupiterimages / Photos.com / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Een training die geen apparatuur gebruikt 2 De beste oefening om van zijknuffels af te komen 3 Welke oefeningen in de sportschool Maak de buik het snelst vast? 4 Basic Torso Workout ziet eruit als een model Circuittrainingen kunnen worden uitgevoerd met weinig tot geen apparatuur en werken goed voor degenen die niet veel vrije tijd hebben om te oefenen.
Lees Verder
Geschiktheid

Ab-oefeningen die u tijdens school kunt doen

Gerelateerde artikelen 1 Yogaoefening om een ​​buik te verminderen 2 Squats & Planken voor Maag Vet 3 Yogaoefeningen voor Buik 4 Abs Oefeningen voor Zandloper Vorm Wanneer het grootste deel van uw tijd in een klaslokaal of op de campus wordt doorgebracht, kan het passen in een buiktraining een uitdaging zijn. Gelukkig hoef je niet naar de sportschool te gaan om een ​​sterke, strakke maag te bereiken.
Lees Verder
Geschiktheid

20 minuten durende ochtendoefening Opwarmtraining

Word wakker met een training van 20 minuten. Comstock / Comstock / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Welke spieren moeten worden uitgerekt om de splitsingen te doen? 2 Omgaan met Ab Spierpijn 3 Oefening gebruikt om de hamstringspier los te maken 4 Snelle trainingen om buikvet te verliezen Oefening onderdeel van uw ochtendroutine is een trefzekere manier om u klaar te maken voor de dag.
Lees Verder
Geschiktheid

Wat betekent 15 ronde op een trampoline?

Trampolines zijn er in verschillende maten, waaronder 15 voet in diameter. Thinkstock-afbeeldingen / Comstock / Getty-afbeeldingen Gerelateerde artikelen 1 Oefeningen voor de Trampoline 2 Een voetbalnet binden 3 Voetbalspatten aantrekken 4 Een goed tafeltennisracket veilig schoonmaken? Trampolines combineren krachtige cardiovasculaire oefeningen met het plezier van springen.
Lees Verder
Geschiktheid

Werkt de Ab Torso-machine in de sportschool?

Crunch-machines kunnen helpen je buikspieren te versterken. Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Buiktraining Machinevergelijkingen 2 Welke machine wordt gebruikt om de taille bij te knippen? 3 Welke spieren werkt de Rotary Torso-trainingsmachine? 4 Zijn buik crunches een enkele gezamenlijke oefening? Kerntraining omvat meer dan alleen crunches en sit-ups.
Lees Verder
Geschiktheid

Is een interval van 30 minuten voldoende?

Loopintervallen zijn een manier om in vorm te komen. Jupiterimages / Photos.com / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Welke oefeningen helpen mannen er dunner uit te zien? 2 De ACSM definitie van cardiovasculaire oefening 3 3-daagse week Trainingsplan voor vrouwen 4 Kun je afvallen zonder cardio? Intervaltraining kan u helpen uw spieren te versterken terwijl u een sterke cardiovasculaire training krijgt.
Lees Verder
Geschiktheid

The Ab Wheel Vs. planken

De uitrol van een ab is aanzienlijk moeilijker uit te voeren dan de voorste plank. Thinkstock / Comstock / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Wat werkt het Ab Roller Wheel? 2 Werkt de Ab Roller op de bovenrug? 3 Het Ab-wiel voor beginners 4 AB-training voor het opnieuw opbouwen van spieren na het verliezen van gewicht U hebt een overvloed aan keuzes als het gaat om het samenstellen van een kerntraining.
Lees Verder
Geschiktheid

Ab-oefeningen die eigenlijk werken om af te vlakken en te versterken

Een platte, bijgesneden buik betekent het opbouwen van kernkracht. BananaStock / BananaStock / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Yoga-oefening om een ​​buik te verminderen 2 Tone Up & Slim Down-oefeningen 3 Krijg buikspieren door crunches en beenliften 4 Ab Trainingen die je rug niet spannen Terwijl je niet kunt zien hoe vet te verminderen in uw buikstreek, weerstandsoefeningen - in combinatie met cardiotraining - kunnen u helpen om in het algemeen af ​​te slanken terwijl u uw spieren verstevigt en opbouwt, waardoor uw buik er slanker en platter uitziet.
Lees Verder
Geschiktheid

Zijn buik crunches een enkele gezamenlijke oefening?

Houd uw handen op uw borst om crunches iets gemakkelijker te maken. Pixland / Pixland / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Werkt de Ab Roller op de bovenrug? 2 Crunches op de grond met de benen op een bank 3 Maken crunches je buik echt plat? 4 Sissy Squats en een grotere kont Wanneer een oefening wordt beschouwd als single-joint, of isolatie, betekent dit dat het alleen beweging bij een gewricht betreft.
Lees Verder
Geschiktheid

Driedaags haltertrainingsplan voor het bovenlichaam

Halterborstpersen ontwikkelen de borst, schouders en triceps. Jupiterimages / Photos.com / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Trainingen met halterfragmenten 2 Krijg grotere armspieren met handgewichten 3 Een buiktraining met halters 4 Beginnersarmtrainingen voor vrouwen Een driedaags trainingsschema voor haltertrainingen is een geschikte tilfrequentie voor het opbouwen van kracht of maat in je bovenlichaamsspieren.
Lees Verder
Geschiktheid

Ab Oefeningen voor mannen ouder dan 50 jaar oud

Crunches kunnen hard voor je rug zijn, maar andere buikspieroefeningen kunnen zacht en effectief zijn. Creata's / Creata's / Getty-afbeeldingen Gerelateerde artikelen 1 Rekoefeningen voor oudere mensen om af te vallen 2 Rekoefeningen voor een strakke achterste ketting 3 Rekoefeningen voor een strakke Serratus Anterior 4 Een heupextensor Stretch voor ouderen Je werd op een dag wakker en het gebeurde - jij werd 50.
Lees Verder
Geschiktheid

60 minuten op de elliptische trainer Hoeveel minuten joggen?

De elliptische trainer vermindert de impact op uw lichaam. Stockbyte / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Aantal verbrande calorieën Vs. Lopen 2 Loopbandformule gebruikt om calorieën te berekenen 3 De beste cardio-oefening om buikvet kwijt te raken 4 Calorieën verbrand met crosstrainers De elliptische machine imiteert de bewegingen van joggen, zonder de impact.
Lees Verder
Geschiktheid

Ab Oefeningen die de nek of schouders niet zullen schaden

Vermijd nek- en schouderpijn door buikcrunches met de juiste vorm uit te voeren. Jupiterimages / liquidlibrary / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Oefeningen voor de onderbuik en buik 2 Terug Hyperextensies voor Abs 3 Hoe doe je muurcrunches? 4 AB-training voor het opnieuw opbouwen van spieren na afvallen Terwijl de crunch en zijn variaties effectieve oefeningen zijn om uw buikspieren te conditioneren, aan uw hoofd trekken en uw schouders afronden om uw bovenlichaam van de grond te tillen en de crunching-beweging te voltooien, kan leiden tot nek en schouderbelasting.
Lees Verder
Geschiktheid

500 calorieën loopband training

500 calorieën verbranden in één workout is een intense workout. Photos.com/PhotoObjects.net/Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Calorieën verbrand op een loopband op basis van snelheid en tijd 2 Wordt hardlopen u dun? 3 Heeft CrossFit cardio? 4 Vergelijk hardlopen, zwemmen en fietsen voor het verbranden van calorieën Een training waarbij 500 calorieën worden verbrand, zal op een gemiddeld of geavanceerd niveau zijn.
Lees Verder
Geschiktheid

Ab & Leg Tone Workout voor dames

Krachttraining voor afgezwakte buikspieren en benen. Polkadotafbeeldingen / Polkadot / Getty-afbeeldingen Gerelateerde artikelen 1 Trainingsmethoden voor de billen 2 Doe een liggende beenkrul met een halter thuis 3 Grotere kont Trainingsroutine 4 Trainingsbewegingen voor een Brazilië Butt Lift Een afgezwakt onderlichaam en kerngedeelte is mogelijk met oefeningen die gericht zijn op de buik, heupen, dijen en kuiten.
Lees Verder