Categorie Sport

Golfboren raken de achterste voet en achteruitdraaien
Sport

Golfboren raken de achterste voet en achteruitdraaien

U zult geen solide schoten maken tenzij u uw gewicht correct verschuift. Ablestock.com/AbleStock.com/Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Gewichtsverdeling voor een golf Backswing 2 Elimineer de Hook Driver 3 Swing Fairway Woods goed 4 Golfboren om de heupen te vertragen Wanneer uw golfclub verbinding maakt met uw bal, moet het grootste deel van uw gewicht wees op je voorste voet - de linkervoet voor rechtshandige spelers - en verzeker je ervan dat je achter in de bal slingert voor maximale versnelling en stevig contact.

Lees Verder
Sport

Wat zijn de 10 principes van voetbal?

Michael Parkhurst past het defensieve principe van vertraging toe. Patrick McDermott / Getty Images Sport / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Volleybal overlappende regels 2 Volleybal Eerste rij regels 3 Basketbalregels voor het grijpen van de bal van de inkomende passer 4 Wat is een stille telling in voetbal? Vanaf de tribunes kan voetbal eruit zien als een enkele, 90 minuten durende wedstrijd die bij rust in 45 minuten is onderverdeeld.
Lees Verder
Sport

10 essentiële oefeningen voor powerlifting

De strikte krul is het vierde evenement in sommige powerlifting-federaties. Stockbyte / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Total-Body Gewichtheffen Workout Split Routines 2 Powerlifting Hamstring Oefeningen 3 Strikte Barbell Curl-regels 4 Wat is de juiste positie voor u handen op een Barbell? De sport van powerlifting omvat drie liften: de squat, bench press en deadlift.
Lees Verder
Sport

Wat betekent "1 graad plat"?

Meet de leighoek van een club om te zien of deze platter moet zijn. Stockbyte / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Flat Vs. Curved Golf Driver Face 2 Wat zijn de verschillen tussen een 27-graden golfclub en een 30? 3 Helpen centrale assen? 4 Toe-gewogen Putters versus Heel-Gewogen Putters De term "1 graad flat" is waarschijnlijk onbekend voor iedereen die geen set golfclubs van een professionele clubfitter heeft gekocht.
Lees Verder
Sport

10 stappen naar voetbalvaardigheden

Voetbal vereist bekwame voetenwerktechniek. Photodisc / Photodisc / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Wat moet een schema voor voetbalpraktijken van een dag zijn? 2 Basketbaltraining om af te vallen 3 Werk aan je hand voor basketbal 4 Doe basisvoetbal Kracht, snelheid en behendigheid zijn fundamentele vaardigheden die je nodig hebt om uit te blinken in voetbal.
Lees Verder
Sport

100-meter snelheidstrainingen

Het beheersen van de blokken is cruciaal voor succes op de 100 meter. Jupiterimages / Pixland / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Maakt renbaan je sneller? 2 200-meter race-trainingen 3 trainingen om sneller te lopen 4 Kun je opgelicht worden met conditie-trainingen? Het dashboard van 100 meter is al lang de kenmerkende race van baan en veld.
Lees Verder
Sport

Strategieën van 100 meter

Probeer doelen voor het seizoen te stellen voordat je een trainingsplan maakt. Getty-afbeeldingen / Lifesize / Getty-afbeeldingen Gerelateerde artikelen 1 Boren voor voetbalproeven voor volwassenen 2 Verbeteringstechnieken voor 400M sprinten 3 Tempo voor een streepje van 400 meter 4 Wat is de gemiddelde loopsnelheid van een tienermeisje? Als een van de meest verwachte races van de Olympische Zomerspelen, lijkt het 100-meter-streepje een wedstrijd van pure snelheid voor de gemiddelde toeschouwer.
Lees Verder
Sport

2 vingertoppen

Een stijl met twee vingers kan meer slagen produceren wanneer deze effectief wordt uitgevoerd. Thomas Northcut / Photodisc / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Bowlingtips voor senioren 2 Bowling vingertopgreep versus standaardgreep 3 Hoe houden linkshandige tennisspelers hun rackets vast? 4 Buig een Dodgeball Terwijl de meeste bowlers een traditionele balgreep met twee vingers en een duim gebruiken, is de benadering met twee vingers populair bij sommige bowlingliefhebbers; het is gemakkelijk om te zien waarom.
Lees Verder
Sport

200-meter race-trainingen

Oefen in de blokken om te slagen in de 200. Jupiterimages / Pixland / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Maakt Renbaan je sneller? 2 100-meter snelheidstrainingen 3 Trainingen om sneller te lopen 4 Verbeteringstechnieken voor 400M sprinten De 200 meter draagt ​​niet helemaal het gewicht van de 100 meter, omdat de 100 op grote schaal wordt gebruikt om de titel van 's werelds snelste mens toe te kennen.
Lees Verder
Sport

Wat betekent een tennisbeoordeling van 4,5?

Spelers met een 4,5 NTRP-rating hebben agressief netto spel. Ryan McVay / Digital Vision / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Officiële regels voor korte versie Tennis 2 Welke sport vereist de snelste reflexen? 3 armoefeningen om de toonhoogte van de pitch te verhogen 4 basketbalregels voor het grijpen van de bal van de inkomende passer Het National Tennis Rating Program is opgezet door de Tennis Association in een poging de verschillende niveaus van mannelijke en vrouwelijke tennisspelers te classificeren.
Lees Verder
Sport

5-ijzers zwenksnelheid vergeleken met de snelheid van de bestuurder

De zwaaisnelheid van je bestuurder zegt veel over je spel. Jupiterimages / liquidlibrary / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 De voordelen van stijve Shaft Irons 2 Wat zijn de verschillen tussen een 27-graden golfclub en een 30? 3 Meet voor golfclubs 4 Golfclubs voor een langzame clubhoofdsnelheid Uw swingsnelheid meet de snelheid van het hoofd van een golfclub op het botspunt.
Lees Verder
Sport

Hoe een 360 op een fiets te doen

In de lucht gaan moet een tweede natuur zijn voordat je begint te leren draaien. Ting Hoo / Digital Vision / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Gebruik fietspedalen met riemen 2 Break in Longboard Wielen 3 Longboard Moeilijkheid 4 Band Flipping Trainingsplan Een 360 doen op een fiets is een moeilijke en indrukwekkende truc om te leren.
Lees Verder
Sport

Afkortingen voor voetbalposities

Laat je niet afschrikken door de afkortingen in je playbook. Otto Greule Jr / Getty Images Sport / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Volleybal eerste rij regels 2 Wat is een stille telling in het voetbal? 3 Wat zijn de regels voor reverse coed-volleybal? 4 Officiële badmintonregels & -voorschriften Wanneer u in een voetbalteam speelt, is het belangrijk om uw toegewezen rol voor elk spel te begrijpen.
Lees Verder
Sport

Voordelen en nadelen van extreme sporten

Surfers kunnen het risico lopen te verdrinken of door een golf te worden uitgeschakeld. Digital Vision./Photodisc/Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Hoe kunnen fitnessapparatuur schadelijk zijn? 2 Verschil in tennis tussen Pro & Amateur 3 Zwembad versus oceaan voor fitness 4 Het effect van een stoombad na een training De spanning van extreme sporten trekt velen aan die op zoek zijn naar een beetje opwinding.
Lees Verder
Sport

Hoe een golfclublengte aan te passen

Pas je club aan als de lengte niet goed is. Ablestock.com/AbleStock.com/Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Zet een fabrieksafwerking op Tennis Grip 2 Zelfgemaakte Golf Grip Oplosmiddel 3 Vervang hockey skate klinknagels 4 Meet BMX stuur De lengte van uw golfclub verandert ook de speeleigenschappen van de club - dat is de reden waarom golfers besluiten om een ​​club in te korten of te verlengen.
Lees Verder
Sport

Aërobe voetbaloefeningen

Met aerobe fitness kun je op volle snelheid voetballen. Jupiterimages / Photos.com / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Regels voor afwisselend bezit voor basketbal 2 Proefactiviteiten voor voetbal 3 Werk aan uw hand voor basketbal 4 Waarom is er een vierkant op een basketbalbord? Voetbalvaardigheden zijn belangrijk, maar je hebt meer mogelijkheden om je vaardigheden in een spel te gebruiken als je een sterke aerobe conditie hebt.
Lees Verder
Sport

Gewicht toevoegen aan een golfbestuurder

Het toevoegen van gewicht aan uw golfclub kan de vlucht van de bal beïnvloeden. Mike Powell / Photodisc / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Teen-gewogen Putters versus Heel-Gewogen Putters 2 Flat Vs. Gebogen golf driver gezicht 3 Verhoog de balsnelheid 4 Krul een voetbal Het kan worden betoogd, maar experts beweren dat het toevoegen van gewicht aan uw bestuurder, in de vorm van loodlint, weinig effect heeft op het genezen van een plak, het elimineren van een haak of het veranderen van het traject van de bal.
Lees Verder
Sport

De voordelen van startblokken

Startblokken geven lopers een stabiel oppervlak om tegen te duwen. Jupiterimages / Pixland / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Voer een snellere 100M 2 De beste voetaanval voor sprinten 3 100-meterstrategieën 4 Sprinten op tenen Vs. Balls of Feet Sprinters gebruiken blokken om een ​​explosieve start te maken bij competitieve evenementen.
Lees Verder
Sport

Voordelen van Eastern Vs. Continentale grip in tennis

De continentale grip is een goede keuze wanneer u serveert. Polkadotafbeeldingen / Polkadot / Getty-afbeeldingen Gerelateerde artikelen 1 Hoe houden linkshandige tennisspelers hun rackets vast? 2 De juiste vingerpositie om een ​​tennisracket vast te houden 3 Een tennisvolley verbeteren met behulp van een muur 4 Puttergrip Dun Vs. Dik Als beginnende tennisspeler greep je het racket waarschijnlijk op een manier die het meest comfortabel leek en speelde je al je schoten met dezelfde grip.
Lees Verder
Sport

Geavanceerde training- en bokstechnieken

Shadow Boxing is een belangrijke fundamentele vaardigheid om aan te scherpen en te ontwikkelen. Ryan McVay / Photodisc / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Boksen Fitnessoefeningen 2 Bokstraining voor mannen 3 Welke oefening helpt u sneller te slaan? 4 Box voor beginners Met een Reflex Bag Boxing wordt niet voor niets de "Sweet Science" genoemd.
Lees Verder
Sport

De voordelen van Reverse Camber Snowboards

Omgekeerde camber snowboards zijn de golf van de toekomst. Merk X Pictures / Stockbyte / Getty Images Gerelateerde artikelen 1 Stijve versus verende vorken Front End fietsen 2 Comfort versus Cruiser Bikes 3 Wat is het verschil tussen een downhill-fiets en een freeride-fiets? 4 Wat is het verschil tussen freestyle en freeride skiën?
Lees Verder